من یه مدت استرس شدید و بی دلیل داشتم جوری که بدنم مثل پیر زنها ۲۴ ساعته میلرزید .اشتها هم اصلا نداشتم شاید شبانه روز کمتر از نصف نون فقط میخوردم .خوابم که هیچی اصللا نمیتونستم بخوابم. رفتم دکتر اعصاب و روان قرص بهم داد یه ۶ ماهی خوردم الان خوب خوب شدم دیگه قرص هم نمیخورم.خدا را شکر
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم بخاطر یسری مشکلاتی که پشت سرهم واسمون افتاد الان اینجوری شدم اززندگیم افتادم بادوتابچه نه خواب دارم نه خوراک همش استرس دارم با طپش قلب فشارم میره رو ۱۳ دست وپام یخ ومیلرزه
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
میشه توضیح بدی؟ با افکاری که باعث استرس میشه چکار باید کرد؟
اصلش روانشناس رفتنه که رو افکار کار کنه کتر اعصاب و روان دارو موقتی میده که اینقدر بی حال وخواب الود باشی فکرت کارنکنه که افکارمنفی بیاد تو کوتاه مدت خوبی تاثیرش همیشگی نیست باید بری روانشناس از ریشه حل کنی مشکل رو