2777
2789
یه دو سه سالی هست دیگه نی‌نی سایت اجازه عضو شدن با شماره غیرایرانی رو نمی‌ده.

ایرانیا خط می‌خرن میدن به افغانها 

حتی ماشین می‌خرن میدن دستشون 

حتی خونه و هتل هم میشناسم که مال افغانی هست ولی به اسم یه ایرانی گرفتنحساب بانکی و 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

تا الان هر کدوم که این جور تاپیکا زده ایرانی بوده

کاربریش رو ببینید مشخصه که دنبال جنجاله

این بهانه رو بهش ندید

این تاپیکا معمولا مال پسر یا دخترای نوجوون بیکار ایرانیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاک توسرشون

الحق 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

نکنه شمام افغانی هستی😏😏😏

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ایرانیا خط می‌خرن میدن به افغانها حتی ماشین می‌خرن میدن دستشون حتی خونه و هتل هم میشناسم که مال افغا ...

ب اینطور افراد ایرانی نمیگن وطن فروش میگن ...از ماست که برماست

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ب اینطور افراد ایرانی نمیگن وطن فروش میگن ...از ماست که برماست

دقیقا 

سلام خوب هستید 

من توی یکی از تاپیک های سایت حرف ناراحت کننده ای بهتون زدم 

میخواستم عذر خواهی کنم و از دلتون در بیارم همون روز اما ایدیتونو گم کردم و بزور با کلی گشتن پیدا کردم

ببخشید معذرت می‌خوام لطفا منو ببخش و حلالم کن ❤️