2777
2789
خودمم یکشنبه نوبت عکس رنگی دارم . استرس شوهرم یه طرف ، استرس عکس خودم یه طرف ، هم دردش که میگن خیلی ...

نترس منم چندماه بعدعکس باردارشدم

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکمی پر هست ولی چاق نیست  اصلا سیگارم نمیکشه ، مشروب و اینا هم نه میترسم بچه دار نشیم با این ...

عزیزم شوهره من واریکوسل داشت حامله شدم الان تو ۳ماهم نا امید نباش اصلااااا.هرچی خدا بخواد همون میشه.واسه سلامتی نی نی منم دعا کن🙂

خودمم یکشنبه نوبت عکس رنگی دارم . استرس شوهرم یه طرف ، استرس عکس خودم یه طرف ، هم دردش که میگن خیلی ...

اگر مثبت  باشی بهتر 

من دوبار عکس رنگی کرفتم من دردی نداشتم 

به این فکر  کن که سالم هستی 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

کتاب تولدهای جادویی رو اگر تونستیدپیدا کن بخون 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
میشه از عکست واسم بگی ؟ خیلی میترسم . چقدر طول کشید ؟ دردت در چه حد بود ؟ جوابش چی بود ؟

هرکس سیستم بدنش فرق داره یکی درد داره یکی نداره مسکن استفاده کن عوضش خیال آدم راحت میشه اگه احیانا کمی هم چسبندگی باشه رفع میشه 

برای من خداروشکر خوب بود جوابش

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی