2777
2789

بعد ازمایش سونو میده دکتر توی سونو وضعیت رگها برای واریکسل مشخص میشه

چون نتیجه ازمایش یکی از دلایلش واریکسل هست نه صدر درصدش

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
بعد ازمایش سونو میده دکتر توی سونو وضعیت رگها برای واریکسل مشخص میشه چون نتیجه ازمایش یکی از دلایلش ...

واسه مورفو زده ۹۵ درصد😢😢😢

سرعتشم پایینه

حجمشم زیاد بالا نیست

بنظرت عمل میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه مورفو زده ۹۵ درصد😢😢😢 سرعتشم پایینه حجمشم زیاد بالا نیست بنظرت عمل میشه ؟

95که عالیهههههههه

بالای 60خوبه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

همسرمنم اینجوری بود ولی واریکوسل نداشتن 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

اگر چاق هستن به حدوتعادل برسونن وزنشون رو 

الکل و سیگار استفاده نکن و مواد مخدر دیگه 

روش تغذیه سالم در پیش بگیرن 

لباس تنک نپوشن

بیضه ها در شرایط گرما قرار نگیره 

از مواد شیمایی دوری کنن 

و...

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

تحرکش مهمه

چند بود؟؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
اگر چاق هستن به حدوتعادل برسونن وزنشون رو  الکل و سیگار استفاده نکن و مواد مخدر دیگه  رو ...

یکمی پر هست ولی چاق نیست 

اصلا سیگارم نمیکشه ، مشروب و اینا هم نه

میترسم بچه دار نشیم با این وضعیت😔

برای بچه دار شدن یک اسپرم هم کافیه بیشتردهمین استرس هست که کارو سخت میکنه

برای بچه دار شدن یک اسپرم هم کافیه بیشتردهمین استرس هست که کارو سخت میکنه

خودمم یکشنبه نوبت عکس رنگی دارم .

استرس شوهرم یه طرف ، استرس عکس خودم یه طرف ، هم دردش که میگن خیلیه هم جوابش که میترسم لوله هام بسته باشن ، ای خدا😔

یعنی انقدر مورفوش بد بود ؟ با دارو خوب شد ؟😔

دوماه دارو مصرف می کردن و رو تغذیمون خیلی کارکردیم باردار شدم 

ولی استرس نداشتن از همه مهم تره من چون ناامیدشده بودم تصورشم نمی کردم باردار بشم اگه هدا بخواد میشه فقط از خودش بخواه

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی