2777
2789
عنوان

خونه نداشتن

233 بازدید | 41 پست

یه سوال شما همتون موقع ازدواج خونه داشتین؟؟ چرا خانواده من گیر دادن به پول و خونه مگه الان همه خونه دارن ما خودمون اجاره ایم

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

آره

ولی طبیعیه نداشتنش تو این وضع اقتصادی

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم داره میخره عقدیم فعلا

ولی خب حقیقتا سخته خونه داشتن تو این اوضاع

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ن نداشتیم بعد ۶سال خریدیم روزی ک رفتیم مستاجری وام ازدواج ابجیم رو ک ۳میلیون بود برای پول پیش گرفتیم تازه سال  ۱۰میلیون قرض داشتیم 

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️