2777
2789
عنوان

توقف بارداری 🥲

71 بازدید | 10 پست

من الان ۶هفته هستم از دیشب تمام علایم بارداریم ،مثل درد سینه ،تکرر ادرار از بین رفته 

ولی نه کمر درد دارم نه دل درد 

کسی مثل من بوده ولی بچه سالم بوده باشه خیلی ناراحتم 

اومدم باغ خیلی دورم نمیتونم تا پس فردا برم دکتر 

چیکار کنم 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

طبیعیه بنظرم ، علائم نباید دائما باشه که !

خدا از دهنت بشنوه 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تمامی علایم تاکیدمیکنم تمامی علایم تا۳روزقطع بشه خطرناکه ولی کلاچنساعت دیگه علایم میادنگران نباش

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

هم باز شروع شد😐 چاتونه واقعا چرا علایم از بین رفته فکر میکنی قراره اتفاقی بیافته من تا روز اخر علایمی نداشتم هرکسی یجوره اتفاقا اگر قرار باشه اتفاقی ببافته بیشتر دردت میگیره چ خونریزی میکنی هنوز خیلی زوده واسه علایم داشتم

مگه ب علائمه‌ من ده بار تو بارداری علائم رفت ولی بچم ظهر مخمو خورد

آخه من شدید سینه هام درد میکرد و متورم بود الان دردش رفته فقط سفت شده و تکرر ادرارم خوب شده 

میگم نکنه پوچ باشه یا متوقف شده

هفته هفتم برو سونو عجله هم نکن هیچ اتفاقی نیافتاده اولین و اخرین نفر نیستی علایمت میره و میاد طبیعیه

اره دکترم گفت همون موقع بیا زودتر لازم نیست

اما از دیشب خیلی ناراحتم و نگرانم