2777
2789
قدیم برده داری هم بوده الان رسم قشنگ و درستیه؟

عزیرم برده داری چه ربطی به تربیت بچه داره؟منظورم از قدیم هزار سال پیش نیست همین ۳۰ ۴۰ سال منظورم هست یادمه همسرم میگفت برادرم چند بار از مدرسه جیم زده بود مادرم فهمید اومد با شیش اونقدر زدش همه جاش خونی شد مادر شوهرم ۶ تا بجه بدون‌ پدر بزرگ کرده همشون از مادرشون حساب میبردن می ترسیدن به گفته همشون الان الانم خداروشکر همه بچه هاش صالح هستن جونشون رو هم برا مادرشون میدن اصلا قدیم بچه ها از پدر مادر می ترسیدن نه مثل الان که بگی بالا چشت ابرو هست بچه روزگارتو سیاه میکنه به موقع باید محبت کرد تو بعصی شرایط هم باید باهاش برخورد بشه حالا زدن درست نیست ولی بعضی روز ها واقعا مادر کم میاره کار بی اراده میکنه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ولی اکثرا مشکلات روحی دارن آنقدر محبت ندیدن

والله فکر نکنم اون بجه ای درست تربیت شده باشه مشکل روحیش مال بچگی باشه با بچه هم  باید جدی برخورد و به وقتش محبت.کرد مونده به شرایط . 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جدی جدی😭

بله عزیزم، با این که مامان من شوخ طبع هست ولی همین ترس از جیغ زدنش همیشه منو منع کرد از اینکه بخوام حرفامو بزنم.

فکر کن حتی نتونستم بگم نزدیک ترین شخص بهم دست درازی می‌کنه والان با کلی زخم و ضربه از دوران بچه گی دارم خودمو درمان میکنم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.