2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چه طرز حرف زدنه وا از قدیم بچه ممکن بود کتک بخوره قدیم که بجه ها رو بدجور میزدن ادب هاشون هم از ...

موافقم😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

درکت میکنم منم مادرم گاهی خسته میشم 

سعی کن اینبار نزنی بچه ها حوصله ندارن دنبال چیزی بگردن یاکمکش کن یا نزن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
من هر روز حداقل دو تا جیغ بنفش میکشم سر دخترم جوری که خشکش میزنه ۴ سالشه گاهی هم میزنمش تخم سگ میگم ...

فحش نده بهش این بدتر از زدنه 

در ضمن یاد میگیره تکرار میکنه

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

حتما خیلی به اوامرش رسیدی، کلا آدما خیلی سریع شرطی میشن و راه برآورده کردن خواسته هاشون رو پیدا میکنن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

به خدا رو اعصابمه همه جوره از خودم مایه می‌ذارم دوستش میاد هر روز بازی میکنن همش در خدمتشم آخرش هم ا ...

باز خوبه دختر بهتر گوش میده

مال من پسره خیلی زبون دراز شده دیگه روانیم کرده

وقتایی ک باباش خونس خیالم راحته 

همین ک چشم باباشو دور ببینه اذیتش شروع میشه

ناشکریه ولی میگم کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدم

، فایدشون چیه؟ 

من هر روز حداقل دو تا جیغ بنفش میکشم سر دخترم جوری که خشکش میزنه ۴ سالشه گاهی هم میزنمش تخم سگ میگم ...

جدی میگی اینا رو یا شوخی میکنی؟

من هیچ وقت داد زدنای مامانم یادم نمیره با این سنم تو بزرگسالی باعث شد که خیلی گوشه گیر باشم.

به سختی رو خودم کار میکنم آنچه تو بچه کی بهم ضربه زده رو درمان کنم.

خواهش میکنم راه های دیگه رو هم امتحان کن شاید جواب بده.

و همین طور بچه داری خیلی صبوری میخواد با اینکه من خودمم می‌دونم گاهی آدم از کوره در می‌ره و عادیه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

باز خوبه دختر بهتر گوش میدهمال من پسره خیلی زبون دراز شده دیگه روانیم کردهوقتایی ک باباش خونس خیالم ...

اگه با عقل جلو بریم هیچی واقعا منتهی غریزه بر عقل غلبه میکنه حالا من میگم اونی که یکی آورد نمیدونسته بچه چیه اونی که دوتا رو میکنه سه تا چه حوصله ای داشته 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.