2777
2789
عنوان

اقایون بیاید

205 بازدید | 38 پست

مردی که هیچ تلاشی واسه بهترشدن زندگیش نکرد و تقی به توقی خورد همش فکر جدایی بود هرچقدر گفتم این کارو نکن زندگیمونو نابودنکن گوش نکرد رفت دادخواست طلاق داد حالا من موندم و یه زندگی ازهم پاشیده تو رو خدا بگید ممکنه پشیمون بشه ؟ دلش برای زندگیش تنگ شه حالم خیلی بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالش خیلی زیاده که برگرده اما بنظرم اونی که دیگه نباید دلش با همچین مردی باشه شمایی الان جدا شی بهتر از اینه دوباره اینجوری اذیت بشی حداقل تکلیفت با خودت و زندگیت مشخص میشه.

مرد نیستم 

ولی عزیزم چرا این کارارو میکنه چه مشکلی داره 

ریشه یابی کنید بی دلیل که نمیشه آخه 

مگر این که...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

مرد نیستم ولی عزیزم چرا این کارارو میکنه چه مشکلی داره ریشه یابی کنید بی دلیل که نمیشه آخه مگر این ک ...

تاپیکای قبلیم گفتم بیشتر این مشکلات مقصر خودشه ولی واسه نجات زندگیش ذره ای تلاش نکرده تو این ۴سال فقط منو دیوونه کرده 

هیچ وقت بر نگرد به رابطه ای که یک بار ازش گذشتی 

چون نه تو میتونی ادم سابق باشی براش و نه اون و به مشکلات بیشتری میخورید 

پشیمونی اون چه سودی برای شما داره 

پس‌کلا از فکرش بیایید بیرون

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

تاپیکای قبلیم گفتم بیشتر این مشکلات مقصر خودشه ولی واسه نجات زندگیش ذره ای تلاش نکرده تو این ۴سال فق ...

عزیزم میدونی مرد از بد دهنی و صدای بلند زن همون داد و بیداد متنفره؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

کاش ببینم پشیمونیشو حداقل یکم دلم اروم میشع

پشیمون میشه الان نه ۵ سال بعد صد در صده شما تمام تمرکزت بزار رو خودت و زندگیت عزیزم از ایشون شوهر درنمیاد زندگی بالا پایین داره نمیشه هی جا بزنی که اینجوری فقط داره شما رو اذیت میکنه 

عزیزم میدونی مرد از بد دهنی و صدای بلند زن همون داد و بیداد متنفره؟؟

وقتی خودش باعث شده اینطوری

بشم باید چیکار کنم ؟نه محبتی

داره نه توجهی فقط بلده دعوا کنه هرکسی جز من بود از این بدتر شده بود 

خیلی سخته برام گذشتن از زندگی که ۴سال باهم بودیم بد یاخوب

چیزهایی که نوشتی و من خوندم 

متاسفانه از دید من اینده خوبی در انتظارت نیست

ببخش من رک میگم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌