2777
2789

دهم تجربی تایم امتحان شیش تا ده ساعت 

روزای عادی چهار تا پنج ساعت

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اسی امروز برنامه معتبر طلاین که از بازار و مایکت قابل دانلوده مناسبت روز پدر9سوت طلا معادل۵۰هزار هدیه میده  و به ازای هر دعوتی 9سوت ددیگه بهتون اضافه میشه،بدون کد معرف هدیه نمیده حتما بزنید ثبت نامشم خیلی سریع و راحته

کد⭐️   PMDRRZ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی منم میومدم تجربی با معدل بیست اومدم انسانی مثل سگ پشیمونم ای کاش برمیگشتم گذشته

البته اینم بگم تایم پریودی که اذیتم بعضی روزا نمیتونم بخونم 

چرا تغییر رشته نمیدی؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

البته اینم بگم تایم پریودی که اذیتم بعضی روزا نمیتونم بخونم چرا تغییر رشته نمیدی؟

دیر شده دیگه نصف سال گذشته بعدم تو مدرسمون رشته تجربی ۶۰ نفر هستن ظرفیت نداره دبیر هاش هم خوب نیستن مثلا دبیر شیمیش هر دو هفته یک بار میاد

خب من میخواستم برم حتی الف بودم اما ترسیدم مثلا از رقابت رشته تجربی ترسیدم از اینکه امتحانای نهایی رو نتونم خوب بدم ترسیدم لعنت به ترس 

....

دیر شده دیگه نصف سال گذشته بعدم تو مدرسمون رشته تجربی ۶۰ نفر هستن ظرفیت نداره دبیر هاش هم خوب نیستن ...

علاقه باشه ترس معنی نمی‌ده بعد فک کردی ماها درسامونو با معلم مدرسه پیش میریم؟ اصلا براشون مهم نیست اونا الانم بخوای میتونی قطعاً 

تو راضی هستی رفتی تجربی

من با عشق انتخاب کردم همه گفتن نرو زندگیت تباه میشه برو ی رشته دیگه خوش گذرونی کن ولی نکردم چون میدونستم تهش حسرت برام میمونه الان شاید خیلی تحت فشار باشم نتونم خیلی شبا بخوابم نتونم تفریح برم مهمونی برم اما حداقل مدیون خودم نیستم 

من با عشق انتخاب کردم همه گفتن نرو زندگیت تباه میشه برو ی رشته دیگه خوش گذرونی کن ولی نکردم چون میدو ...

من خاک بر سر به بقیه گوش گردم 

واقعا احسنت ک آفرین به اراده ای که داشتی به من چند تا فامیلامون گفتن نرو نرو سخته ما ۱۰۰ میلیون خرج کردیم هیچی نیاوردیم تو کنکور ما بیکاریم رفتیم تجربی واقعا نابودم کردم 

نمیگم تقصیر اوناست خودم اراده نداشتم و اونقدر رو حرفم محکم نبودم که به کسی گوش ندم 

واقعا آفرین بهت 

....

من خاک بر سر به بقیه گوش گردم واقعا احسنت ک آفرین به اراده ای که داشتی به من چند تا فامیلامون گفتن ن ...

کشکه من کل امسال فقط یک و سیصد پول کتاب دادم کوچیکترین هزینه هم نکردم حتی اگه نخوای هزینه کنی واقعاً خیلی راه ها واسه پیشرفت هست

الانم خواهرانه بهت میگم شده تو خونه بخون برو امتحان بده اما نزار س سال دیگه این موقع با بغض نتایج کنکورو نگاه کنی بگی شاید اگه تو رشته مورد علاقم بودم موفق تر بودم 

من با عشق انتخاب کردم همه گفتن نرو زندگیت تباه میشه برو ی رشته دیگه خوش گذرونی کن ولی نکردم چون میدو ...

یه چیزی بهت میگم ببین انسانی اصلا راحت نیست همه به من گفتن انسانی الکی کنکور قبول میشی راحتی نیاز نیست درس بخونی و فلان ولی خدا شاهده اینطور نیست من از اول سال تا حالا ۱۰۰ بار سرم رو گذاشتم رو کتابا گریه کردم

بهترین انتخاب رو کردی حداقل سختی رو میکشی ارزش داره تجربی واقعا آینده داره ولی انسانی همون آینده رو هم نداره فقط سختی الکی داره 

....

کشکه من کل امسال فقط یک و سیصد پول کتاب دادم کوچیکترین هزینه هم نکردم حتی اگه نخوای هزینه کنی واقعاً ...

من احمق اول سال رفتم ۲ و نیم میلیون پول کتاب تست واسه انسانی دادم 😭😭😭😭

....

یه چیزی بهت میگم ببین انسانی اصلا راحت نیست همه به من گفتن انسانی الکی کنکور قبول میشی راحتی نیاز نی ...

انسانی هم آینده داره وکالت فرهنگیان روانشناسی واقعاً خوبن 

بحث آسونی هم نیست حتی هنرستان هم سخته بستگی داره عشقت چقدر باشه هر آدمی رشته مورد علاقش واسش آسون ترین رشتست