2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت

278 بازدید | 24 پست

اونایی که فکر می کنن این تاپیک سیاسیه لطفاً نیان 

من حوصله دعوا و ناراحت شدن ندارم 

یه سوال داشتم مگه تر-نس ها هم بچه دار میشن 

خانمه دوتا بچه داره 

حالا طلاق گرفته میگه می خوام تغییر جنسیت بدم چون تر-نسم

مگه میشه 

تر-نس بودن از هرمون هست 

اگه تر-نس باشی پس نازایی 

واقعا درک نمی کنم چرا این کارای زشت مد شده و همه هم دارن ازش استقبال می کنن 

من به تر-نس ها احترام می زارم ،اما به تر-نس های واقعی 

نه کسی که داره جمعیت رو به سمت گمراهی می کشه 

دوتا بچه زاییده میگه من تر-نسم حتما دوست دختر هم داره 

خجالت آوره

ربطی نداره

تمایلش با خانما متفاوته نه آلتش ک

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه روکه زودی عمل نمیکنن انقدآزمایشوروانپزشک بایدبرن تاشایدچن نفرواقعاعمل بشن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چه ربطی به بچه دار شدن و نشدن داره، پس تا الان فکر کردی ترن‌س به چی میگن... آره دیگه بدنشون کاملا زن یا مرد هست دیگه فقط خودشون فکر میکنن افکار و احساساتشون مخالفه‌... پس فکر کردی شاخ و دم دارن

امضا ندارم اثر انگشت زدم

منم کلا متوجه نمیشم واقعا یعنی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم ولی اینو قبول دارم که فکر کنم بچه دار نمیشن 

چون بابا بزرگم یه مرغ داشت که میگفتن بین خروس و مرغ و تخمم نمیذاشته

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚