2777
2789
عنوان

میترسم

313 بازدید | 17 پست

مامانم بهم گف ۲ هفتس سینه و زیر بغلش درد میکنه.زبانم لال ممکنه سرطان سینه باشه?

بچه‌ها من کابوسم همین بیماری و دور از جون زبونم لال کم شدن مو از سر خونوادمه

تورو  خدا کمک 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم همیشه که نشانه سرطان نیست

برن دکتر بررسی کنه، انشاءالله که مسئله ای نیست

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

اول بره سونو

ممكنه كيست باشه

خيلي رايجه بين خانوما 

با دارو خوب ميشه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

ممکنه فقط کیست ساده باشه یا بد خوابیده باشن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
میترسم بگم بیشتر بترسه  آخه همسایمون جدیدا گرفته مامانم ترسیده

عزیزم درد علامت خوبیه. معمولا سرطان تو مراحل اولیه اصلا درد نداره. اگر درد باشه و علائم دیگه ای نباشه یعنی سرطان نیست. 

میترسم بگم بیشتر بترسه  آخه همسایمون جدیدا گرفته مامانم ترسیده

مامانم منم همین دردو داشت عزیزم  خودش ک میگفت شک ندارم سرطانه بعد یک ماه جدال فرستادیمش ماموگرافی گفتن که یه غده زیر بغلشه ک بر اثر عفونته . خداروشکر دارو دادن رفع شد . نترسید ان شالله ک چیزی نیست

♡*مامانِ کیان*♡
عزیزم درد علامت خوبیه. معمولا سرطان تو مراحل اولیه اصلا درد نداره. اگر درد باشه و علائم دیگه ای نباش ...

خدا زو شکر علائم دیگه ای نیس 

درد هم فک کنم کمه

مامانم منم همین دردو داشت عزیزم  خودش ک میگفت شک ندارم سرطانه بعد یک ماه جدال فرستادیمش ماموگرا ...

وای حرفش چقد بده

سلام مامان من چند ساله سرطان داره درمانه دعا کنید براش علایمشم فقط این بود که میگفت به سینه سمت چپ دست میزنم حس میکنم کیست داره خودش با دست احساس میکرد فقط متاسفانه دیر رفت دکتر یه سال بود هی میگفتشما خواهشا زود برین دکتر اگه زود برین با دارو رفع میشه اصن نباید معطل کنین انشاءالله که چیزی نیس 

سلام مامان من چند ساله سرطان داره درمانه دعا کنید براش علایمشم فقط این بود که میگفت به سینه سمت چپ د ...

ینی  سفتی احساس میکرد?عزیزم چیزی نیس دعا کردم براش مطمئن باش شکستش میده