2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن من کسی بهم گفته همزاد داری حرف معتبره

متوجه نشدم؟

نه خب من میگم همه همزاد دارن مثل اینکه من بگم فلانی بهم گفته تو روح داری!

خب توعم داری، منم دارم دیگه؟

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

در اصل همه همزاد دارن

ولی به طور کل و عقیده من و خانوادم میگن کسی که همزاد داره شبا خوابای بد میبینه از این خوابایی که بختک میفته روت و نمیتونی تکون بخوری و اینا یا بعضی مواقع تو بعضی زمینه ها اذیت میکنه

مامانم موقع حاملگی‌هاش همیشه همزاد میاد سراغش بعد تو خواب خیلی اذیت میکنه مامانمو

هر بار هم وقتی رفته از دعا نویس دعای همزاد گرفته خوب شده دیگه

ولی فکر نمی‌کنم که ربطی به بخت و اینا داشته باشه

در اصل همه همزاد دارنولی به طور کل و عقیده من و خانوادم میگن کسی که همزاد داره شبا خوابای بد میبینه ...

اره دقیقااااا 

هرشب خوابای خیلی بد میبینم همش کابوس خسته شدم 

بختکم چندبارروم افتاده تا مرز کشتنم ادامه داده دگ اخرش بوده ول کرده 

چرا همزاد میاد برا ادم ؟ بجز دعا چیکار کنیم از شدش خلاص شیم ؟

اره دقیقااااا هرشب خوابای خیلی بد میبینم همش کابوس خسته شدم بختکم چندبارروم افتاده تا مرز کشتنم ادام ...

فکر کنم برا اذیت کردن میاد ولی دلیلش رو نمیدونم

مثلا مامان من همیشه مواقع حاملگیش میومد سراغش خیلی اذیتش می‌کرد بعد دعا می‌گرفت خوب میشد

واقعا خودمم تو دلیلش موندم که چرا مثلا واسه بعضیا هست واسه بعضیا نه

دعا که بهتره ولی اگه دعانویس سراغ نداری سعی کن همیشه یه آیت الکرسی ای چیزی همراهت باشه یا شب قبل از خواب همیشه آیت الکرسی بخون خیلی تاثیر داره

فکر کنم برا اذیت کردن میاد ولی دلیلش رو نمیدونممثلا مامان من همیشه مواقع حاملگیش میومد سراغش خیلی اذ ...

اره واقعا نمیدونم دلیلشو 

دعا میخونم قبل خواب بدتر خواب میبینم حالا ایندفعه ایت الکرسی میخونم  انشالله درست شه 

مامانتو خفه میکرد تو خواب مثل من ؟

فکر کنم برا اذیت کردن میاد ولی دلیلش رو نمیدونممثلا مامان من همیشه مواقع حاملگیش میومد سراغش خیلی اذ ...

چقد حس خوب ازت گرفتم نمیدونم چرا 

احساس میکنم با دوست چند سالم دارم حرف میزنم 😍

اره واقعا نمیدونم دلیلشو دعا میخونم قبل خواب بدتر خواب میبینم حالا ایندفعه ایت الکرسی میخونم انشالل ...

بله همینجوری میشد یعنی جوری بود که می‌گفت اگه ادامه پیدا میکرد بچم سقط میشد 🤦‍♀️

اصلا نمیدونم این همزاد چرا وقتی مامانم حامله میشد میرفت سراغش حتی میگه سر منم اینجور بود.

البته الان هم بعضی وقتا اینجوری میشه البته خیلی کم واسه همین هر وقت تنها خونه میمونه میترسه نمی‌خوابه 

یا من چون خوابم سبکه تا نصف شبا مامانم کوچیکترین صدایی از خودش در میاره بیدار میشم زود بیدارش میکنم

همیشه حالا به جز خوندن آیت الکرسی یه آیت الکرسی هم بزار بالا سرت یا یه تکه نون بزار زیر بالشتت خیلی تاثیر داره