2777
2789
عنوان

❤️‍🩹🪂❤

22 بازدید | 8 پست

امروز بسته دوشنبه سوری فعال شد 

مقداری تو اینستا 

مقداری تو یوتیوب چرخیدم ـ

بعد فیلم های مستهج ن نگاه کردم 

بعدش که سیر نگاه شدم کمی اهنگ گوش دادم و توی اتاق دور میچرخیدم و رویا پردازی کردم 

دیشب خوابم نبرد  بدلیل اینکه بازم مدرسه شروع شد و تمام استرس و ناراحتی هام برگشت همکلاسیم مسخره ام کرد و کسی به من محل نمیداد حس پوچی میکردم  دیشب موقع خواب در رویا توی بغل مرد کراشم توی رویا گریه کردم و خوابم برد 

صبح باز کمی افکار ناراحت کننده توی ذهنم بود اما سعی کردم خودم رو سرگرم کنم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

مادرم امروز کمی بدخلق شده بود 

بخاطر اینکه کسی کمکش نمیداد و غر میزدم منم غرورانه سرم رو توی گوشی کردم و محلش ندادم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

مادرم گفت به پدرم پیم بدم و روزش رو تبریک بگم 

اما من به یع قدری ازش خوشم نمیومد و چیزی نگفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کمی استرس و ناامیدی در رابطه با تموم شدن بستم دارم  دوست داشتم هر روز بیام و هر کاری کردم رو اینجا بازگو کنم

خیلی بیکارم حوصله هیچی هم ندارم 

نگاهم به اینه خورد و اهی کشیدم 

دلم یک زندگی جدید میخواد

کاش بلیون پول داشتم 

لباس هر چ دلم خواس میخریدم ـ

کلاس زبان میرفتم 

حرفه یاد میگرفتم ـ

خونه جدا برای خودم میگرفتم 

باشگاه میرفتم 

به خودم میرسیدم 

از سر بیکاری دوباره تصمیم گرفتم فیلم های..  نگاه کنم 

اما یک اتاق خالی پیدا نمیکنم 

امسال سال اخر مدرسه ام هست ـ

به فکر اینده ام ـ

کار میکنم؟ 

پول در نمیارم؟ 

همیشه میخواستم زندگی خوبی برای خودم و خانواده ام بسازم 

دلم میخاد هر ماه مبلغ محدودی به مادر و پدرم  بدم و خرج خودشان کنن زندگی راحتی برای خود دست و پا کنن 

تاپیک های مربوط به پارتنر و میخونم ـ

و حس کردم دلم یک همدم میخواهد اما فکر میکنم برای دوست پسر داشتم کمی زود است شاید موقع دانشجویی یک کیس مناسب پیدا کنم ـ

من از اینده میترسم