2777
2789
عنوان

بچه سوم

358 بازدید | 41 پست

دوتا بچه دارم سومی رو باردارشدم اون ماه بخاطر ایست قلبی سقط شد خیلی روحی داغون شدم جسمی که بماند درد وحشتناکی کشیدم 

خیلی بچه دوست دارم شوهرم مالی مشکل نداره ولی دیگه خاطره بدی شد براش قبول نمیکنه دوباره بارداربشم 

به نظر شما باهاش صحبت کنم یا بیخیال بشم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه فقط مالی نیس ک کلی مسئولیت داره 

تازه دوران بارداری میدونه چقد بدن خودت اسیب میبینه 

زندگی خودته ولی به نظر من بجا بچه سوم وقت بیشتری برا دوتا بچت و تربیتشون بزار

میدونم خستگی داره ولی ذاتا بچه دوست دارم دست خودم نیست شوهرم هم بعید میبینم قبول کنه

کیه که بچه دوست نداشته باشه،منم دوست دارم اما آدم باید واقع بین باشه ،بچه بزرگ کردن که راحت نیست،هر یه بچه بیشتر،دردسرت بیشتر تا آخر عمر

میدونم خستگی داره ولی ذاتا بچه دوست دارم دست خودم نیست شوهرم هم بعید میبینم قبول کنه

حالا سومی رو هم بیاری نمیشه چون بچه دوست داری همین جوری ادامه بدی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یه فرصت بده به خودت و بدنت...ریکاوری بشین یه ماه خیلی زوده...حداقل شش ماه صب کن به خودت برس تو این م ...

نه الان تا یه سال خودم دوست ندارم هم کم خونی گرفتم تو سقط هم شوهرم آمادگی نداره

اشکال نداره ،خدا سلامتی به خودتون بده ،منم یه بچم شکمم قلبش ایست کرد.دوباره باردار شدم .

بزار بدنت بهتر بشه به روال برگرده ،بعد باردار شو 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)