2777
عنوان

دیگه مردی نیست

880 بازدید | 95 پست

دیروز داشتم به دوستم میگفتم

توی خیابون نگاه میکنی پسرا یکی از یکی داغون تر 

فقط ظاهرو نمیگم، بی عرضه لا.شی پرنسس تر از خودمون و...

اطراف خودمم هرچی نگاه میکنم یه پسر سالم نیست یه مرد نیست 

انگار فقط مردونگی واسه پدرای ما بود

دیگه به ما نمیرسه

خدا به داد ما برسه

بارونو دوس دارم🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من پسر های خوبی میبینم 

این تغیر هم که میگی فقط توی پسرا نیست دخترا هم همینن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

مردای اطراف تو اینطورین چه ربطی به بقیه مردا داره 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بلانسبت جمع ،دخترا هم خیلی افتضاح شدن. ن پوششی ابرومندی دارن، ن اخلاق، همه از دم دودی. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم دوچشم داریم با ی چشم ب همه نگا نکنیم    هنوزم هس  هنوزم پسرهای مملکتمون هستن ک دنبال نون حلالن و ناموس پرستن      اینک بعضی از جوونهامونم از راه بدر شدن بقران تقصیری ندارن   ی جوری دنیارو براشون سخت گرفتیم یا جامعمون  ی جوری نامیزون پیش رف ک همه رو بدبخت کردن