2777
2789
عنوان

نگاه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 42 پست
بعضی وقتا از روی علاقه یا جذابیت طرف مقابله. یه خانومی تو خانواده همسرم هست نمیتونم بگم دوسش دارم(ا ...

جالبه ولی واسه ما خبری از اون لبخند کوتاه نیس

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعجب از شماخوشگلتره خوش هیکلنره من بودم عمرا محلت میدادم ازنوک بینیم شاید نگاهت میکردم     ...

من نگفتم از من خوشگل تره ها ;-)

اتفاقا امشب جاریم کنار تلویزیون  نشسته بود من خب هی به تلویزیون نگاه مبکردم ناخودآگاه یه نگاهم بهداون میفتاد و بعد اون هم نگا میکرد و من نگامو میدزدیدم واقعادبی منظور بعد پیش خودم گفتم حالا هی میگه آیا واسه چی داره نگام میکنه که الان تاپیکو دیدم گفتم نکنه تو جاری منی خخخخ

اللهم صل علی محمد وآل محمد
اتفاقا امشب جاریم کنار تلویزیون  نشسته بود من خب هی به تلویزیون نگاه مبکردم ناخودآگاه یه نگاهم ...

اتفاقا امشب اون پیش تلویزیون نشسته بود  

خب پس جاری من نیستی

ولی خب شاید داشتی تلویزیون نگاه میکردی اون هم احساس سنگینی نگاه شما رو روخودش داشته نگاه میکرده ببینه داری نگاش میکنی یا نه شما میدیدیش نگاهشو میدزدیده این هم ممکنه ها

اللهم صل علی محمد وآل محمد
خب پس جاری من نیستی ولی خب شاید داشتی تلویزیون نگاه میکردی اون هم احساس سنگینی نگاه شما رو روخودش د ...

راست میگی ممکنه. ولی روزای قبلم زیاد پیش اومده

از چه نظر ؟ چهره؟    

از هر نظر حالا ببین تو چی سر تری ..یا اینکه رو رفتارت زوم کرده ی ایرادی دربیاره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤