2777
2789
عنوان

حسابمو خالی نکنه وای خدایا

76 بازدید | 7 پست

بچه ها ی پسری اومد مغازم مدارک گذاشت رو میزم برادرش حکم اعدام داره سر قتل ناموسی کارتخوان داشت گفت سه میلیارد دیه جمع شده بقیش از مردم دارم کمک میگیرم منم براش ی مبلغ کمی کشیدم مدارک نخوندم فقط عکس دیدم بنظرتون حسابم هک می‌کنه 😑

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

ان شاءالله که چیزی نشه، مغازه چی دارید؟ شما نمیتونید کمکم کنید اسکاجام فروش بشن؟ هرتعداد بگید پست می ...

قربونت انشاالله لباس فروشی دارم عزیزم باید با  سوپری ها صحبت کنید معمولا میگیرن 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت انشاالله لباس فروشی دارم عزیزم باید با سوپری ها صحبت کنید معمولا میگیرن

شهرمون کوچیکه، بزور ماهی یه تعداد کم فروش میشه، شما اگه آشنا داشتید ممنون میشم بهم بگید ک پست کنم براشون، الهی موفق باشید پرفروش و پرروزی عزیزم

شهرمون کوچیکه، بزور ماهی یه تعداد کم فروش میشه، شما اگه آشنا داشتید ممنون میشم بهم بگید ک پست کنم بر ...

ن والا کسی نمی‌شناسم عزیزم خودمم غریبم والا اما چشم اگر کسی رو پیدا کردم میگم 

ن والا کسی نمی‌شناسم عزیزم خودمم غریبم والا اما چشم اگر کسی رو پیدا کردم میگم

ممنونم عزیزم، اگه کسی بخواد امروز ب نیابتش بدم ب نیازمندان هم ب مرگ خودم هرکی هرتعداد بگه میدم، تاپیک اخرم هست، فقط هرکی خواست تعداد رو تا قبل ساعت4عصر بگه میخوام تا قبل اذان مغرب بدم ک گردنم نمونه