2777
2789
عنوان

خیانت دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خانواده آدم دشمنت نمیشن ولی این آدم ک تهدیدت میکنه دشمنته یارو تو دوران نامزدی خیانت کنه آینده ات تباهه باهاش یه لحظه هم شک نکن جسارت داشته باش بزار اصلا بترسه سریع جمع کن برو خونتون بهش بگو اون قضیه رو همه میدونن بگو اصلا برام مهم نیست چه حرومزاده ایه بی شرف 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ببین خانواده آدم دشمنت نمیشن ولی این آدم ک تهدیدت میکنه دشمنته یارو تو دوران نامزدی خیانت کنه آینده ...

الان خونمونم سه روزه اومدم ولی خانوادمم مسافرتن نیستن که بهشون بگم همش دارم فکر میکنم روانی شدم 

واه...تجاوز بهت شده..دختر نیستی..بعد رفتی اینارا گذاشتی کف دست کسی که میخاست باهات ازدواج کنه...خب معلومه که تورا نمیگیره..اینکارا را میکنه که تو راپس بزنه.یعنی یجورایی خودت بکشی عقب..عقلت کجاس که رفتی بهش گفتی بهت تجاوز شده..این مسیله راباید به خانوادت میگفتی

واه...تجاوز بهت شده..دختر نیستی..بعد رفتی اینارا گذاشتی کف دست کسی که میخاست باهات ازدواج کنه...خب م ...

عزیزم اول اینکه تو بچگی بوده دوم اینکه نمیشد به خانواده گفت سوم اینکه گفتم که اگه نخواست بره ولی موند موندنش بخوره تو سرش باید میدونست نمی‌خواستم فکر دیگه ای درموردم کنه

نامزدی چیزی نیست ولی تو روی خانوادت وایسی سخته دوراهی موندم

بگو اشتباه کردم پاشم خوردم 

از همین اول کتکت زده 

عقد کردی چون خیالش راحت میشه که پیش خانوادت جایی نداری همع کار سرت میاره 

بگو اشتباه کردم پاشم خوردم از همین اول کتکت زده عقد کردی چون خیالش راحت میشه که پیش خانوادت جایی ندا ...

درست میگی کاش فقط کتک میزد جوری با موهام بلندم کرد که سه مشت دستم پر مو شد یعنی کچل کچل شدم بخدا انقد خون دماغ شدم از استرس و فشار عصبی که نگو 

درست میگی کاش فقط کتک میزد جوری با موهام بلندم کرد که سه مشت دستم پر مو شد یعنی کچل کچل شدم بخدا انق ...

حتی اگه بکارت نداشته باشی ،این ظلمو در حق خودت نکن 

فقط واسه اینکه اسمت بره تو شناسنامه یه نر ،همچی ظلمی رو بخودت نکن

بعدها خیلی خیلی خیلی پشیمون میشی

حتی اگه بکارت نداشته باشی ،این ظلمو در حق خودت نکن فقط واسه اینکه اسمت بره تو شناسنامه یه نر ،همچی ظ ...

دورت بگردم عزیزم حتما همین کار رو میکنم کاش خانوادم الان پیشم بودن هروقت بهشون نیاز داشتم نبودن رفتم دل بستم به یه نامرد

عزیزم اول اینکه تو بچگی بوده دوم اینکه نمیشد به خانواده گفت سوم اینکه گفتم که اگه نخواست بره ولی مون ...

به نظرم سادگی کردی..میدونم به خانواده گفتن هم به اسونیا نیست..ولی خب بالاخره راهی بود که به این اقا هم نگی..این مسیله را چوب میکنه و میزنه به سرخودت..تازه اگه به بقیه و اقوام و‌..نگه..چون برای اغلب افراد این مسیله باکرگی خیلی مهمه..ببین چنتا پیامک را بهش میگی خیانت..خب مسیله به این مهمی را چی میشه اسمشو گذاشت..