2777
2789
عنوان

خیانت دیدم

760 بازدید | 71 پست

بچه ها تو گوشی نامزدم چتاشو با هزاااااااران دختر دیدم تاریخش مال تابستون بود من انقد حالم بد بود از خواب بیدارش کردم وقتی ازش جواب خواستم کتکم زد نمیتونم ببخشمش  نه میتونم جدا بشم چیکار کنم همیشه به بقیه میگفتم این هم سواله جداشو الان خودم گرفتارش شدم که نمیتونم چیکار کنم حالم خیلی بده همش میگم خودمو بکشم راحت بشم دیگه 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اکثرا همینن من خودم خیانتای وحشتناکی دیدم ولی بخاطر بچه هیچ غلطی نتونستم بکنم

من هنوز بچه ندارم تازه داشتم با ذوق جهیزیه میخریدم خیر سرم عاشقانه نامزد شدیم تو روی خونوادم وایسادم بخاطرش ولی گفت گوشیه قدیمیه تاریخش اشتباهه مال قبل از توعه ولی دروغ می‌گفت 

نامزدته؟خیانت میکنه؟کتک هم میزنه؟حالت خوبه شما؟بزن در کو....نش از زندگیت پرتش کن بیرون این آدم سمی ر ...

گفتنش راحته منم به بقیه همینو میگفتم ولی تهدیدم میکنه😭😭 کاش میتونستم 

من هنوز بچه ندارم تازه داشتم با ذوق جهیزیه میخریدم خیر سرم عاشقانه نامزد شدیم تو روی خونوادم وایسادم ...

منم تو عقد خیانت پیامکی دیدم وبخشیدم ادم نشد چندسال بعد خیانت جنسی کرد اونم توخونه ی خودم.این کثافتا درست نمیشن بنظرم بیشتر فکرکن 

من هنوز بچه ندارم تازه داشتم با ذوق جهیزیه میخریدم خیر سرم عاشقانه نامزد شدیم تو روی خونوادم وایسادم ...

پس اول راهی جدا شو اول به خاطراینکه باهزار نفر چت کرده دوم. بخاطراینکه کتکت زده مردتیکه عوضی

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷