سلام دوستان امروز خدا به من توفیق داد صد مرتبه دعای مقاتل رو بخونم اولش هفتاد مرتبه حمد رو خوندیم بعد صد مرتبه دعای مقاتل ....چند روز هست که می خواستم بخونم هربار چندتا بیشتر نمیتونستم قبل از شروعشون معنیش رو چندبار قبلا خونده بودم خیلی بهم آرامش و امید داد ...ولی یه مسئله اینکه اولاش که شروع کردم قشنگ تمرکز کردم و حس و حالم خوب بود اما کم کم که رفتم جلو چون طولانیه برای اینکه خوابم نگیره تند تر خوندم تمرکزم روش کم میشد.. نمیشه در طول روز تقسیم کرد که موقع خوندنش کامل روش تسلط داشته باشیم و خسته نشیم؟
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.