2777
2789
عنوان

لحاف تشک خونی

1536 بازدید | 79 پست

یه گل دختری تو توئیتر گفت واسه اینکه موقع عادت ماهانه پس نده  و کل زندگی خونی نشه، سه لایه دستمال توالت رو بذارید رو هم یه تا بزنید و لوله اش کنید و بذارید میان کپل گرامی

خدا خیرش بده من حتی با نوار شب هم این مشکلو داشتم دیگه از اون موقع راحتم🙂😂❤

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اتفاقا تو اون دوران میگن نباید دستمال کاغذی یا توالت استفاده کرد چون رحم قدرت مکش و جذبش بالا میشه بعد دستمال هم پودر پودرمیشه زود وارد رحم میشه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

دقیقا منم همینطور😂نمیدونم از کی شنیدم هرجا هست خیر ببینه😄

من دو روز پیش یادم رفت بذارم و دوباره بدبختیم شروع شد

شلوارو بشور لحافو بکن تشکو بساب😐💔

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

واقعا تاثیر داره منم خونریزی سنگین دارم

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اتفاقا تو اون دوران میگن نباید دستمال کاغذی یا توالت استفاده کرد چون رحم قدرت مکش و جذبش بالا میشه ب ...

والا مال من نرفته اون تو تاحالا

نه که بذاریم توش

اصلا به دهانه رحم نمیرسه

کپل کجا میشه

با سن

کپل کجا میشه

لای باسن😂

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚