من نمیدونم حساب کتاب زندگیتون کلا چطوره . چی مال کیه چی مال کیه . شما چطور پول داریخرجی چطور میگیری و غیره .. ..برای همین نمیتونم نظری بدم. اما این حرفها و این سوتفاهمها پیش اوندنی هست . شما زن و شوهر اول نیستی اخری هم نیستی.گاهی این حس مالکیت مردونه بیرون میزنه . تفکر اینجوری پیش میاد و اگر زن شاغل نباشه حس بدتری داره. یه چیزی که مسلم هست اینه زن و شوهر حساب مالیشان باید با هم مشخص و واضح باشه.درسته میگن جیب زن و شوهر یکی هست و این حرفها ..اما این یه حرف کلی هست و حساب زن و مرد اتفاقا برای نرسیدن به این سوتفاهم باید واضح و شفاف باشه . یه زمانی بعدتر بشینید حرف بزنید در موردش . الان فضا مسموم هست . شما هم سیاست داشته باش . بجای ایستادگی مقابلش باهاش راه بیا . بگو خب چطور .. چه کنیم چه نکنیم یکی دوبار هم باهاش بیشتر از معمول کنار بیا که مشارکت تو رو بیشتر حس کنه و ...
اما من جای شما باشم بجای اینکه طلا رو از اون بخوام جودی سیستم مالیم رو میچینم که خودم بتونم بخرم . از کجا .. از وامهای خونگی . و یا حسابهای صندوق طلا باز میکنم . حسابهای معتبر صندوق طلا. که با ۲۰۰ هزار تومن هم بتونی توش طلا بذاری . کم کم جمعشون میکنم. پولی کادویی چیزی دستم اومد سریع میذارم صندوق.
الان هم اگه رفیق داری و اهلش هستی یه مهمونی و بیرون رفتن درمون خوبی . چند روزی آروم باش و فضا رو آروم کن انشالله با هم خوب بسازید