2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم از دستش خسته شدم

124 بازدید | 6 پست

گاهی وقتا ی جوری تو زندگی رفتار می‌کنه باهام انگار میخواد حالی من بکنه پول داشته باشم ب خودم ربط داره چکار باهاش بکنم یانه 

مثلا نمونش رفته سیصد وام گرفته بعد قبلش بهم قول داده بود ک برام طلا بخره بعد ک یک ماه مهلت ازم گرفت ک بخره گفت زمان بده این حرفا حتی اگر قسط خونه هم اومد برات میخرم برات منم گفتم باشه بعد ک زمانش رسید یکی از اقساط خونمون هم مهلتش رسید گفت میشه بی خیال بشی این حرفا گفتم نه قول دادی زمان خواستی گفت باشه میخرم اما با کلی اخم تخم خرید برام با کلی منت 

منم چون دیدم پول داره خواستم بخره حالا ک بهش میگم چرا قسط خونه رو نمبدی بهم میگه داشته باشم کار کنم میدم نداشته باشم جور نشه نمیدم منم گفتم تو وام گرفتی پول داری چرا نمیدی هی منو میپیچونه ک نمی‌خوام به اون دست بزنم ک دوباره وام بگیرم منم گفتم وام الان احتیاج داری میخوای دست نزنید مسخره کردی منو ی طلا برام خریدی ک منت سرم بزاری از طرفی زجرم بدی انقدر بهم چیز گفت دهنتو ببند حرف نزن والا توقع داره من بهش بگم بفرما بیا طلاهای منو ببر بفروش اما پول بزار تو حسابت باشه از من کم بزاره ک آقا چیزی از پولاش کم نشه شما بودید چ رفتاری نشون می‌دادید خیلی وقته منو داره اذیت می‌کنه با رفتاراش منم واقعا دارم آزار میبینم هم اینکه چرا بهم قول وعده میدی ک برات طلا میخرم ک آخرش اینطوری باهام برخورد کنی ک بگی ربطی به تو نداره با پولم می‌خوام چکار کنم 

وامو براچی گرفته؟؟؟

برای اینکه گرفت ک پول داشته باشیم بتونیم قسط بدیم یا ماشینی بتونه ثبت‌نام کنه اما الان میگه می‌خوام بیشتر بگیرم بزارم تو حسابم باشه بیشتر بدن بهم میگم خب بعدش چی میگه نمی‌خوام دست بزنم تا بعدش حالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه گرفت ک پول داشته باشیم بتونیم قسط بدیم یا ماشینی بتونه ثبت‌نام کنه اما الان میگه می‌خوام ...

نمیدونم والا حرفی ندارم ولی پول ارزشش خیلی کمه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

برای اینکه گرفت ک پول داشته باشیم بتونیم قسط بدیم یا ماشینی بتونه ثبت‌نام کنه اما الان میگه می‌خوام ...

طلاهایی که خریدی چقدشد؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم نگرش اقایون و ادمها کلا متفاوته خیلی از اقایون خرید طلا رو یه چیز بیهوده میدونن و پول رو حفظ کنند براشون اهمیت بیشتری داره

تفکر همسرتون هم اینو نشون میده اونجایی که گفته پول رو نگه میدارم بازم وام میگیرم و نگهش میدارم!!!!! یعنی میخواد توی حسابش پول باشه ..هر چند غلطه کارش ولی این نوع نگرششه

من نمیدونم حساب کتاب زندگیتون کلا چطوره . چی مال کیه چی مال کیه . شما چطور پول داریخرجی چطور میگیری و غیره .. ..برای همین نمیتونم نظری بدم. اما این حرفها و این سوتفاهمها پیش اوندنی هست . شما زن و شوهر اول نیستی اخری هم نیستی.گاهی این حس مالکیت مردونه بیرون میزنه . تفکر اینجوری پیش میاد و اگر زن شاغل نباشه حس بدتری داره. یه چیزی  که مسلم هست اینه زن و شوهر حساب مالی‌شان باید با هم مشخص و واضح باشه.درسته میگن جیب زن و شوهر یکی هست و این حرفها ..اما این یه حرف کلی هست و حساب زن و مرد اتفاقا برای نرسیدن به این سوتفاهم باید واضح و شفاف باشه . یه زمانی بعدتر بشینید حرف بزنید در موردش . الان فضا مسموم هست . شما هم سیاست داشته باش . بجای ایستادگی مقابلش باهاش راه بیا . بگو خب چطور .. چه کنیم چه نکنیم یکی دوبار هم باهاش بیشتر از معمول کنار بیا که مشارکت تو رو بیشتر حس کنه و ...

اما من جای شما باشم بجای اینکه طلا رو از اون بخوام جودی سیستم مالیم رو میچینم که خودم بتونم بخرم . از کجا .. از وام‌های خونگی . و یا حساب‌های صندوق طلا باز میکنم . حساب‌های معتبر صندوق طلا. که با ۲۰۰ هزار تومن هم بتونی توش طلا بذاری . کم کم جمعشون میکنم. پولی کادویی چیزی دستم اومد سریع میذارم صندوق.

الان هم اگه رفیق داری و اهلش هستی یه مهمونی و بیرون رفتن درمون خوبی . چند روزی آروم باش و فضا رو آروم کن انشالله با هم خوب بسازید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792