2777
2789
عنوان

حس شیشمی بیاد🥲🥺

191 بازدید | 26 پست

پسری که دوسش دارم میخاد بیاد خاستگاریم یبار زنگ زدن بابام گفت ن چون سر کار نیست الان استخدام شده میخاد با باباش و دوتا از بزرگاشون بیان خاستگاری به نظرت بابام چی میگه؟

واییییییییییی منم بد ۴ سال میخام باهاش ازدواج کنم منم شماره بابام دادم هنوز خبری نشده زنگ نزده ولی مطمعنم بابام کاملا بد برخورد می‌کنه خیلی استرس دارم فش نده یا با من درگیر نشه چون اخلاقش اینه

فقط الله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنوقته باهمین چنسالته خودت و رلتچیزی برا خواستگاری گرفتی؟؟

الان یکسال فیکسه من ۲۱اون ۲۳برا خاستگاری چیزی نگرفتم وقتی جلو جلو برنامه ریزی میکنم بد در میاد 🫠

الان یکسال فیکسه من ۲۱اون ۲۳برا خاستگاری چیزی نگرفتم وقتی جلو جلو برنامه ریزی میکنم بد در میاد 🫠

حالا خوبه تو سنت طوریه ک خانوادت دیگ مشکل ندارن من ۱۸ سالمه رلم ۲۷ و اینکه فک نکنم موافقت کنن بعدم چندساله باهمیم

فقط الله 

حالا خوبه تو سنت طوریه ک خانوادت دیگ مشکل ندارن من ۱۸ سالمه رلم ۲۷ و اینکه فک نکنم موافقت کنن بعدم چ ...

خانوادت شرایط سنی مهمه براشون؟برا من بابام گیر الکی میده 

خانوادت شرایط سنی مهمه براشون؟برا من بابام گیر الکی میده

والا تا الان نشده مثل آدم بشینم در مورد این جور چیزا باهاشون حرف بزنم چون قاتی میکنن و رلم اولین کسیه گ میخواد بیاد خواستگاری

فقط الله 

والا تا الان نشده مثل آدم بشینم در مورد این جور چیزا باهاشون حرف بزنم چون قاتی میکنن و رلم اولین کسی ...

اها پس الان ینی سر ازدواجت تمرکز نکردن الان من دانشگاه میرم اوایل هرکی میومد بابام میگفت تا دانشگاهش تموم بشه الان یکسال دیگه دارم دیگه خودشون به فکر ازدواج منن

اها پس الان ینی سر ازدواجت تمرکز نکردن الان من دانشگاه میرم اوایل هرکی میومد بابام میگفت تا دانشگاهش ...

😂😂😂😂الان پدر من میگه بزار دانشگاهش شروع بشه بعد

فقط الله 

😂😂بهونشونه الکی گیر میدن به دانشگاه نمیدونم چ ربطی داره اخه

حالا تو شرایطت خوبه هم سنت بیشتره هم دانشگاهت طول نمی‌کشه زیاد هم رابطه تون زیاد طول نکشیده یسال به نتیجه رسیدید زنگم ک زده خاتوادتم ب فکر ازدواجت هستن 

چی میخوای دیگه

فقط الله 

حالا تو شرایطت خوبه هم سنت بیشتره هم دانشگاهت طول نمی‌کشه زیاد هم رابطه تون زیاد طول نکشیده یسال به ...

مهم همینه که بابام میگه نه و الکی دلیل میوورد پسره به خاطر بابام که گفت شغل دولتی باید باشه رفت شغل دولتی استخدام شد هر چی گفت انجام داد گفت خونه خونه ساخت گفت ماشین ماشین خرید الان دیگه به اون ملاک ها رسید ولی بابامممم لجبازه