پسری که دوسش دارم میخاد بیاد خاستگاریم یبار زنگ زدن بابام گفت ن چون سر کار نیست الان استخدام شده میخاد با باباش و دوتا از بزرگاشون بیان خاستگاری به نظرت بابام چی میگه؟
واییییییییییی منم بد ۴ سال میخام باهاش ازدواج کنم منم شماره بابام دادم هنوز خبری نشده زنگ نزده ولی مطمعنم بابام کاملا بد برخورد میکنه خیلی استرس دارم فش نده یا با من درگیر نشه چون اخلاقش اینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂بهونشونه الکی گیر میدن به دانشگاه نمیدونم چ ربطی داره اخه
حالا تو شرایطت خوبه هم سنت بیشتره هم دانشگاهت طول نمیکشه زیاد هم رابطه تون زیاد طول نکشیده یسال به نتیجه رسیدید زنگم ک زده خاتوادتم ب فکر ازدواجت هستن
حالا تو شرایطت خوبه هم سنت بیشتره هم دانشگاهت طول نمیکشه زیاد هم رابطه تون زیاد طول نکشیده یسال به ...
مهم همینه که بابام میگه نه و الکی دلیل میوورد پسره به خاطر بابام که گفت شغل دولتی باید باشه رفت شغل دولتی استخدام شد هر چی گفت انجام داد گفت خونه خونه ساخت گفت ماشین ماشین خرید الان دیگه به اون ملاک ها رسید ولی بابامممم لجبازه