2777
2789
عنوان

تکرار سال 98

79 بازدید | 11 پست

💢سخنگوی کمیسیون بهداشت تایید کرد ویروس جدید چینی رسما وارد کشور شده

من دیگه نمیکشم

2025 چند روزه شروع شده اما

زلزله 

اتبش گرفتن ...

ویروس

گرونی

و.................

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

من تا قبل اینکه وزیربهداشت بگه لازم نیس راجب این ویروس جدیده نگران باشید، نگران نبودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند هفته هست وارد شوده من دخترمم با اونقدرت بدنی ک داره طفلی گرفت ۴ روزه عذاب میکشه داداشم ک پرستاره ...

وایی ایشاا... همه خوب بشن

علائمش چیهه؟؟
منم سرما خوردم ناجوووررر  نکنه اون باشهه

باز ترامپ رئیس جمهور شد 🙂🙃

اوووووو 

ولی جدی من تو همین ایران موندم خمینی کیه رئیس جمهور کیه و...

با امریکا که اصن کاری ندارم

وایی ایشاا... همه خوب بشنعلائمش چیهه؟؟منم سرما خوردم ناجوووررر نکنه اون باشهه

انشالله در بدن هر فردی میگن متفاوت هست اما نزدیک علائم ها گلو درد سرفه کوفتگی شدید بدن تب  و لرز هستش بعضی ها حالت تهوع و گلاب ب جمع استفراغ

اوووووو ولی جدی من تو همین ایران موندم خمینی کیه رئیس جمهور کیه و...با امریکا که اصن کاری ندارم

سال ۹۸ که ترامپ رئیس جمهور شد ویروس های چینی اومد 

همش سیاسته عزیزم

جنگ چین و آمریکا

کمونیست و سرمایه داری 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انشالله در بدن هر فردی میگن متفاوت هست اما نزدیک علائم ها گلو درد سرفه کوفتگی شدید بدن تب و لرز هست ...

اون بعضی هارو ندارم ولی اولیا رو چراا دارم 

چیزایه دیگه مثل خس خس نفسامم 

تغییر صدا

ابریزش بینی

ریزش اشک 

بینی کیپ

اینارم دارم

وایی ایشاا... همه خوب بشنعلائمش چیهه؟؟منم سرما خوردم ناجوووررر نکنه اون باشهه

انشالله ک ویروس نباشه اما حتما روزی یک قرص جوشان ویتامین ث هرروز و زینک هر دو روزی استفاده کن از دمنوش بابونه و آویشن عسل و آب لیمو و شلغم غافل نشو سوپم گاهی بخور روی بخاری حتما یک کتری یا ظرف آب بذار دستگاه ک باشه چی بهتر 

انشالله ک ویروس نباشه اما حتما روزی یک قرص جوشان ویتامین ث هرروز و زینک هر دو روزی استفاده کن از دمن ...

وایی از هرچی بدم مییادد 

ولی چه کنم مجبورم

ممنون بابت راهنمایی((((((((((((((((((((((((: