2777
2789
عنوان

دندان دردی ک هیچوقت خوب نمیشه

135 بازدید | 27 پست

منم دندون عقل نهفته دارم آلان ۸ ساله. 

و دندون های دیگم خراب شده و پر وعصب کشی شدن.

ولی  همون دندونی ک  پر کردم عصب کشی کردم ، از روز درمان تاالان ک یکسالونیم میگذره، درد دارم میمیرم. لثم هم شله  و خون میان. دردش میزنه ب تمام دندونام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد چی دندون عقل نهفته؟ چرا جراحی نمیکنی؟

ن دندون عقل نهفته اصلا اذیتم نمیکنه. دندونی ک دکتر فصب کشی کرده مشکل نبود. وقتی ک پر کرد ،بدون بی حسی پر کرد، و پر کردنشم خیلی درد داشت، بهش گفتم گفت خوب میشه ولی الان یکسالو نیم ک میگذره هنوز خوب نشد. تازه لثه و زبونم دون دون سفید زدع

یا بد عصب کشی کرده یا اینکه دندون دیگت درد میکنه فکر میکنی از اونه

ن همون دندونه‌ عصب کشی مشکلی نبود. موقع پر کردن آمپول نزد . یجوری پر کرد ک درد داشتم و هنوز ادامه داره و هیچوقت خوب نمیشه. تازه  چند روز بعد لثه و زبونم دون دون زده تاول سفید. هر دکتری میرم خوب نمیشه. میگن از دندونه. آخه بهترین دکتر رفتم .

چرا اینکارو کرد

ای وای چرا نمیری دوباره دندونپزشک🥲

بهش چن بار گفتم فقط لا بلاش میگ غذا گیر کرد. چ ربطی ب غذا داره. بد پر کرد زبونم تاول زد. دردش ۶نوز خوب نشده. لثه هم شل مونده و دیگ درست نمیشه. بعد میگ غذا لاشه. خب معلومه غذا میره داخلش. کارش ایراد داره