2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام کیست نه ولی فیبروآدونمای خواهرم با گل مغربی فکر میکنم بهتر شد شمام فیبروآدونما دارین؟

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
به منم بگین چیه 😀

باید غذای کم نمک استفاده کنی و ویتامین E خوبه آب که معجزه میکنه .رازیانه هم کلا گیاه مفیدیه دم کردن و خوردنش خالی از لطف نیست عزیزم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
مرسی هارلی جان دستت درد نکنه. 

فدای شما ای کاش بیشتر بلد بودم که میگفتم عزیزم انشالا از بین میرن هر چه زودتر💘💘💘

فدای شما ای کاش بیشتر بلد بودم که میگفتم عزیزم انشالا از بین میرن هر چه زودتر💘💘💘

قربون محبتت عزیزم لطف کردی اطلاعاتت رو گفتی به دردم هم میخوره نمک رو نمیدونستم 

2824
2823
2791
2779
2792