eyniiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 189 عنوان شیر خشک نوزاد 70 بازدید | 7 پست خانوما سلام من بچم ۱۶ روزشه از اون روزی ک دنیا اومده صورتش یکم لاغر شده نمیدونم چطور بهش شیر بدم همشم میخوابه معاینه ام بردم گفتن خداروشکر سالمه میخوام فردا براش شیر خشک بگیرم چه شیر خشکی خوبه به نظرتون؟ که وزنشو زیاد کنه 1403/10/25 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42979 هر شیر خشکی نمیسازه من برای بچم ۴ مدل شیر خشک امتحان کردم . آخرش ببلاک ۱ بهش ساخت . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
eyniiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 189 هر شیر خشکی نمیسازه من برای بچم ۴ مدل شیر خشک امتحان کردم . آخرش ببلاک ۱ بهش ساخت . وزنشو برد بالا البتع من شیر خودمم ماشالله زیاده
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42979 وزنشو برد بالا البتع من شیر خودمم ماشالله زیاده اره .نان پیشنها دادن . ولی بچه منو یبوست کرد.آپتامیل بسیار سریع وزن رو میبره بالا. ولی به بچه من نساخت همش میومد گلوش و خس خس میکرد بچم . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
mohammadshahanm عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 2308 اولا تامیتونی شیرخودتوبده چون شیرخشک بدی امکان داره مال خودتونخوره ومث من عذاب وجدان وگریه😐🥲دوما بایدببینی چی بهش میسازه من آپتامیل دادم یبوست شدالان نان میدم خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
tarene عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 2558 همه شیر خشک های متداول موجود در داروخونه ها اثر شبیه همی دارن مگر اونها ک برای کولیک هستن یا موارد خاصن! من نان و آپتامیل میدادم شیر مادر هم میخورد نان و آپتامیل چاق کننده و خوشمزه اند برای نوزاد
eyniiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 189 اولا تامیتونی شیرخودتوبده چون شیرخشک بدی امکان داره مال خودتونخوره ومث من عذاب وجدان وگریه😐🥲دوما ب ... عزیزم این شیر خودمو میخوره دیگه شیشه نمیگیره نمیدونم چیکار کنم