2777
2789
عنوان

کوتاهی قد پا

170 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من قدم ۱۶۱ هستش و ۱۸ سالمه اما خب توی یه خانواده قد بلند به دنیا اومدم مثلا داداشم  الان ۱۱ سالشه اما به گردنم میرسه

ولی خودم کوتاه موندم 

بالاتنه م و رونم رو که با مادر و پدرم مقایسه میکنم دقیقا اندازه ست ولی ساق پاهام کوتاهه 

یعنی هردو ساقم حدود ۶ یا ۷ سانت از اونا کوتاه تره درحالی که رونم و بالاتنم دقیقا اندازه مال اوناست 

چیکار باید بکنم بخام با هورمون درمانش کنم همه قدم بلند میشه 

ورزشی چیزی خاصی هست که بشه درمانش کرد؟؟؟

تو سبک مغز بلا .... چرا نمیرقصیییی💃💃💃یچیزی میگم به کسی نگین خب؟ من بتمنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم حساس نباش نهایت بشه با ورزش کاری کرد هورمونا انقدر هوشمند نیستن رو یه قسمت تاثیر بزارن ولی قدت خوبه گلم منم ۱۶۲ هستم و راضیم از قدم

هرچند که الان میان میگن میخوای چیکار یه کاری کن قدت کوتاهتر شه دختر هرچی کوتاهتر بغلیترو جذاب تر!!!😑😄

ورزش های کششی کار کن ولی سبک شروع کن

ببین چی برا استخون سازی خوبه بخور 

تا ۲۰ رشد میکنی

بدنسازی نرو تا ۲۰ چون شنیدم زیر ۲۰ برا رشد قد خوب نیست

مقلا ژیمناستیک خوبه

با یه متخصص تغذیه و کارشناس حرکات اصلاحی هم مشورت کن 

البته اینا بیشتر برای افزایش قد کلی بود اگر میخای ساق پاهات فقط بلند تر شه با یه مربی فیتنسی چیزی مشورت کن 

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

دوست عزیز یادت باشه هیچ قرص یا حتی گیاه دارویی سرخود بدون تجویز دکتر تغذیه مصرف نکنی حتی طب سنتی هم نه ، حتما دکتر !

حرکات ورزشتم حتما از یه مربی یادبگیر چون بعضی حرکات برای افزایش قد خوب نیست 

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

استارتر جان اگه راهکاری پیدا کردید تو همین تاپیک بنویسید

البته اگه دوست داشتید❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)