2777
2789
عنوان

کوتاهی قد پا

153 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من قدم ۱۶۱ هستش و ۱۸ سالمه اما خب توی یه خانواده قد بلند به دنیا اومدم مثلا داداشم  الان ۱۱ سالشه اما به گردنم میرسه

ولی خودم کوتاه موندم 

بالاتنه م و رونم رو که با مادر و پدرم مقایسه میکنم دقیقا اندازه ست ولی ساق پاهام کوتاهه 

یعنی هردو ساقم حدود ۶ یا ۷ سانت از اونا کوتاه تره درحالی که رونم و بالاتنم دقیقا اندازه مال اوناست 

چیکار باید بکنم بخام با هورمون درمانش کنم همه قدم بلند میشه 

ورزشی چیزی خاصی هست که بشه درمانش کرد؟؟؟

تو سبک مغز بلا .... چرا نمیرقصیییی💃💃💃یچیزی میگم به کسی نگین خب؟ من بتمنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حساس نباش نهایت بشه با ورزش کاری کرد هورمونا انقدر هوشمند نیستن رو یه قسمت تاثیر بزارن ولی قدت خوبه گلم منم ۱۶۲ هستم و راضیم از قدم

هرچند که الان میان میگن میخوای چیکار یه کاری کن قدت کوتاهتر شه دختر هرچی کوتاهتر بغلیترو جذاب تر!!!😑😄

ورزش های کششی کار کن ولی سبک شروع کن

ببین چی برا استخون سازی خوبه بخور 

تا ۲۰ رشد میکنی

بدنسازی نرو تا ۲۰ چون شنیدم زیر ۲۰ برا رشد قد خوب نیست

مقلا ژیمناستیک خوبه

با یه متخصص تغذیه و کارشناس حرکات اصلاحی هم مشورت کن 

البته اینا بیشتر برای افزایش قد کلی بود اگر میخای ساق پاهات فقط بلند تر شه با یه مربی فیتنسی چیزی مشورت کن 

Oh baby

دوست عزیز یادت باشه هیچ قرص یا حتی گیاه دارویی سرخود بدون تجویز دکتر تغذیه مصرف نکنی حتی طب سنتی هم نه ، حتما دکتر !

حرکات ورزشتم حتما از یه مربی یادبگیر چون بعضی حرکات برای افزایش قد خوب نیست 

Oh baby

استارتر جان اگه راهکاری پیدا کردید تو همین تاپیک بنویسید

البته اگه دوست داشتید❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)