2777
2789
عنوان

توبه

459 بازدید | 11 پست

چطور ميشه توبه كرد

از گناهان؟

من بي حجابم اوايل فقط روسري سر نميكردم اما رفته رفته لباس باز و تنگ و كوتاه و... اين از حجابم

تارك نمازم شدم😥😥

اما امروز ١٧ركعت رو خوندم

اما چ فايده فقط امروزه😤

بگيد چطور از گناه دوري كنم

الان اگه توبه كنم

غيبتهايي كه كردم حق الناس بخشيده نميشه

دروغ هام چي؟؟؟

اصلا اميدي به بخشش گناهانم ندارم

🌸

شما نباید در برابر خلق خدا اعتراف به گناه کنید، این گناه بزرگترین. الله یحب التوابین. خدا میگه هر وقت سمت من اومدی من میبخشم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اينم ميدونم ببين هر كار ميكنم گناهه خسته شدم😔

یکم روی خودت کار کن. با خدا ارتباط برقرار کن. نه فقط با نماز. همینحوری در حالت عادی باهاش حرف بزن، باهاش رفاقت کن، دوست باش. باور کن همین که حس میکنی دوست فابریکت خدا هست ناخداگاه به خاطر ناراحت نکردنش خیلی کارها رو انجام نمیدی

حق الناس هم هرچی به گردنته یا برو حلالیت بطلب که واقعا خدا نمیبخشه. اگرم انقدر بزرگه که با رفتن و حلالیت طلبیدن باعث دعوا و ناراحتی میشه برو یک کار خیر به نیت بخشش انجام بده

حق الناس هم هرچی به گردنته یا برو حلالیت بطلب که واقعا خدا نمیبخشه. اگرم انقدر بزرگه که با رفتن و حل ...

مثلا چ كار خيري؟؟؟

من كه غيبت مادر شوهرمو ميكنم كه نميتونم برم بهش بگم كه....

كار خير از جانبش انجام بدم يا خودم 

🌸
مثلا چ كار خيري؟؟؟ من كه غيبت مادر شوهرمو ميكنم كه نميتونم برم بهش بگم كه.... كار خير از جانبش انج ...

دیگه نکن. هر وقت به عادت قبل خواستی غیبت کنی یه ایه قران بخون. یا اصلا یه کتاب رمان. یا هرچیزی که مشغولت میکنه، غیبت از گناهان کبیره نابخشودنیه. به دیگران هم اجازه غیبت در حضور. خودت رو نده. چیزی رو تا به چشم ندیدی باور کن . دیدی هم دید و نادید کن. اینحوری دیگه پشت کسی حرف نمیزنی. یادت باشه بعضی حرفا با آبروی اون شخص بازی میشه. مثلا نیت کن هر ماه یک پولی به خانواده مستضعف کمک کنی