2777
2789
عنوان

شما هم انقدر بی‌کسی هستین

84 بازدید | 9 پست

مامانم یکی باید از خودش دفاع کنه، آبجیم که کوچیکه، بزرگه هم دقیقا منو مقصر میدونه جا طرفداری از تازه اونم جلو طرف! 

بابام هم نمیتونم بهش بگم، سکته کرده قلبش ضعیفه عصبی شه حالش بدتر میشه

واقعا خستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من بابا ندارم مادرمم محل نمیده شوهرمم ی بیشرفه ک از دشمنم بدتره من اگ اتفاقی یا دعوایی بکنم با یکی کسیو ندارم پاشم ی زنگ بزنم بگم 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
همه ما کنارتیمچرا تنهاچیشده عزیزم

هیشکی رو ندارم، توی فامیل پدری و مادری هر کی از راه برسه چون ن بابام درست پشتمه نه مامانم نه کسی هر چی بخواد میگه، و همیشه میشستم گریه میکردم و توجیه میکردم که مگه چیکارشون کردم که باهام اینجوری میکنن

نمیخوام دیگه این کارو بکنم.. 

از پس خودم برمیام من.نشده تا حالا نیاز داشته باشم کسی طرفمو بگیره.خودت از خودت دفاع کن.منتظر بقیه نم ...

خیلییی میخوام اینجوری باشم، ولی تا الان هر وقت بحث میشه گریه م میگیره، یعنی همون لحظه گریه نکنم باید ازون جمع برم تا کسی گریه مو نبینه، یه جورایی واکنش بدنمه

و میشینم طرفو از طرف میپرسم که چرا باهام اینکارو میکنه مگه چیکارش کردم