2821
2789
عنوان

دلم گرفته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 18 پست
خوش به حالت.. کاش من جای تو بودم.. بابا برو باشگاه برو کلاس م سیقی رقص خودتو شاد نگه دارر

اگه واقعا لذت میبری از درس خوندن و واقعا باهوشی برو دنبال این رشته فقط به خاطر شان و کلاس اجتماعیش نرو که مث این خانوم پشیمون میشی بعد قبولی کلی درسای سنگین دارین وقت اینکه اونموقع بری دنبال دلخوشی هات و کارایب که دوست داری رو نداری هفت سال بخونی فقط عمومی میگیری که پولی توش نیس بعد باز نمیدونم دقیق چهار سال باز باید بخونی که تخصص بگیری شیفتای سنگین بدی بیمارستان ازت کلی کار میکشه و حقوق انچنانی هم نداری حق مطب زدن نداری باید چند سال برای دولت تو بیماریتان کار کنی بعدش تو سن چهل سالگی شاید به پول برسی اونم اگه دکتر خوبی باشی و مردم قبولت داشته باشن واسه کسی که استعدادشو داره این چیزا شیرینه وگرنه پوستت کندس😢

مرسی بابت دلگرمی که بهم میدی عزیزم ولی فعلا که درسام خیلی سنگینه و فقط باید در حال درس خوندن باشم شا ...

گذشته ها گذشته اسی شما الان یه خانوم دکتری قراره بشی که جون کلی ادمو نجات بدی  این خودش خیلی لذت بخشه الان که پا تو این مسیر گذاشتی کم نیار حتما تواتشو دلشتی که خدا تو این مسیر گذاشتت. چشم و امید ماها به شماهاست که سر پیری بتونین کمکمون کنین مریضی مونو درمان کنین ایشالا دکتر خوبی بشی و خدا عمر طولانی و با عذت بهت بده تا به مردم کمک کنی این دعایبه که من همیشه در حق دکتر های باسواد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا لذت میبری از درس خوندن و واقعا باهوشی برو دنبال این رشته فقط به خاطر شان و کلاس اجتماعیش ن ...

آفریننن دقیقا عین واقعیتو گفتی عزیزم

من نمیدونم جدیدا چرا این بلاگرای دانشجوی پزشکی انقدر رویا فروشی میکنن و جوری وانمود میکنن که همه باورشون شده قبولی پزشکی ته خوشبختیه😐

گذشته ها گذشته اسی شما الان یه خانوم دکتری قراره بشی که جون کلی ادمو نجات بدی این خودش خیلی لذت بخش ...

مرسی که انقدر قشنگ صحبت میکنی و بهم دلگرمی میدی🤍✨️ منم تمام تلاشمو میکنم که حداقل برای جامعه آدم مفیدی باشم و بتونم به مردمم خدمت کنم،تنها دلخوشیم توی این روزا فکر کردن به همینه فقط🫠

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز