2777
2789
عنوان

اندکی تفکر

25 بازدید | 3 پست

واقعاً عجیبه که بعضیا فقط برای اینکه خودشون رو متفاوت نشون بدن، دست به هر مخالفتی می‌زنن. مثلاً به جای اینکه منطقی نگاه کنن که چرا خیانت‌ها و بی‌اعتمادی تو روابط بیشتر شده، سریع میگن: «چون ازدواج سنتیه!» یا «چون آزادی کافی نبوده!» انگار نه انگار که خود همین روابط بی‌تعهد و دوستی‌های قبل ازدواج، زمینه خیانت رو بیشتر کرده. به جای اینکه فکر کنن مشکل از کجاست، فقط برای لجبازی، هر چیزی که بوی گذشته بده رو رد می‌کنن.

اگر این تفکرات درسته پس چرا خیانت و بی بند و باری زیاد شده؟ چرا آمار طلاق در ایران نسبت به گذشته زیاد تر شده؟

کسی به کسی توهین نکنه خواهش میکنم

بله زیاد دیدم تو همین نی نی سایت یعنی طرف فوش ناموسی داد که فقط ثابت کنه ازدواج سنتی بده .

خیلیا هستن آزادی که تو توی زندگیت رو داری ندارن

خیلیا هستن خانواده ای مثل شما ندارن 

خیلیا هستن شانس شمارو تو زندگی ندارن

خیلیا هستن با دوستی خوشبخت نشدن 

خیلیا هستن تو دوستی جوری شکست عاطفی خوردن بعد از سال ها فراموش نکردن یا دست به خودکشی زدن

بله خیلیا هم هستن سنتی ازدواج کردن خوشبخت نشدن

اما شما هرکسی حق اینو که طبق زندگی و آزادی خودش بگه چی خوبه چی بد رو نداره .اگر فقط یک برای لحظه ای از مغز کار بکشید و فکر کنید به این موضوع اونوقت با این صراحت از چیزی دفاع نمی‌کنید.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله زیاد دیدم تو همین نی نی سایت یعنی طرف فوش ناموسی داد که فقط ثابت کنه ازدواج سنتی بده .خیلیا هستن ...

بله برای همه نمیشه یک نسخه رو پیچید 

اما بهتون پیشنهاد میکنم کتاب های روانشناسی در حوزه روابط دختر و پسر رو بخونید یا مقالات مختلف (مطمئنا مطالعه نداشتید که اینطوری میگید)

از روی زندگی دو سه نفر نمیشه به این نتایج رسید آمار زیادی رو باید جز جامعه هدف قرار داد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برای همه نمیشه یک نسخه رو پیچید اما بهتون پیشنهاد میکنم کتاب های روانشناسی در حوزه روابط دختر و ...

این که میگم نمیشه برای همه یک نسخه پیچید احتیاج به چه مطالعه ای داره؟ من تفکر خودم دو در مورد موضوعی دارم ولی ولی هیچوقت با صراحت کامل هرجور شده ازش دفاع نمیکنم چون شرایط جامعه و خود فرد رو هم در نظر میگیرم و احتیاجی نمیبینم بخاطرش به کسی توهین کنم که مثلا تو یک فرد عقب افتاده ای که ازدواج سنتی میکنی یا تو یک فرد بی حیایی که دوستی رو انتخاب کردی این همش برمیگرده به نوع فرهنگ خانواده نوع آزادی که تو خانواده و جامعه داری.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت