2821
2789
عنوان

من ی کوچولو

81 بازدید | 11 پست

یعنی در حد خیلی کم از ی پسری خوشم میاد بعد از رو مسخره بازی هی هر ازگاهی واسش پست میفرستادم و مسخره بازی در میاوردم حوصلم که سر میرفت و چون جدیش نمیگرفتم به غرورم برنمیخورد و میگفتم من که نمیخام جدی بگیرم اما خب اون طرف جدی میگیرفته و پیش خودش فکر کرده چ خریه حتما الان یطوری شدم یهو 😐😐😐 انگار تازه اونی که جدی گرفته نمی‌شده تازه من بودم و اون فکر میکنه چقدر سسخلم 🤦‍♀️🤦‍♀️😐

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه بار خوندم نفهمیدم

ببین واسه ی پسره هر ازگاهی پست میفرستم اینستا آخه یکم ازش خوشم میاد یکمم مسخره بازی درمی آوردم تو چت و اصلا به این فکر نمیکردم من جدی نمیگیرم اما اون که خبر نداره من دارم مسخره بازی در میارم، پیش خودش احساس غرور میکنه و فکر میکنه چ خریه و حتما من تو کفشم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
منم از یکی خوشم میومد پست فرستادم دوبار بعد جوابمو داد یکمم حرف زدیم خوب بودبعد اون دوبار فرستادم دی ...

چقدر رفتاراشون شبیه هم شده، چقدر مغرورانه میخان رفتار کنن وقتی می‌فهمن یکی ازشون خوشش میاد 😒 تا خودشون از سر و کول دخترا بالا میرن ایرادی نداره ولی به دخترا که میرسه میشن پادشا 😒دیگه واسش نفرست 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز