2777
2789

خانوما همون اوایل ارتباطتون با ی مرد هرموقع دیدین ی اشتباهی ازتون سر زد و اون اشتباه زیاد چیز بزرگی نبود 

ولی شریکتون بزرگش کردو از سمت شریکتون تهدید به ترک شدین بدونین اون قراره یروزیی به همین سادگی ک الان داره میگه بره از زندگیتون اینو جدیی بگیرین و سرسریی از کنارش رد نشین 

حسابی روی شخص باز نکنین ک بعدا اذیت بشین دیگه اینکه قطع ارتباط کنین با نه باخودتون 

کسی ک با من اینطور بود الان رفته سر یچیز ک کاملا قابل حل:)

مردی که میزاره میره مرد نیست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کارای کوچیکتو بزرگ کنه، دعوات کنه ولی تهدید به رفتن نکنه و حتی از رفتنتم بترسه چیی؟

یعنی علت بزرگ نشون دادن کارای کوچیک چیه؟

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

حالا من بگم

به مردا رو ندید

همه چی کلا تو زندگی سعی کنید تعادلش رعایت بشه

حتی تو مهربونی کردن به طرف مقابلتون افراط نکنید

هر چیزی فرق نمیکنه اگه زیاده روی بشه بعدها مشکل سازه

غرورتونم پای مرد خورد نکنید

🃏

اگه کارای کوچیکتو بزرگ کنه، دعوات کنه ولی تهدید به رفتن نکنه و حتی از رفتنتم بترسه چیی؟یعنی علت بزرگ ...

این نه مشکلی نداره عادیه دیگه درمقابل اشتباهت تنبیه ات کرده تکرار نکنی 

من دارم میگم اگه تهدید به ترکت کرد وگفت اگه تکرار کنی تموم میکنما یا همون موقع موقتی باهات تموم کنه

دوست نشید دوست نشید همین 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.