2777
2789

من دیروز خواستم پارتنرمو امتحان کنم با ی اکانت فیک رفتم اونم تقریبا اولش پا داد ولی وسطاش وقتی فهمید منم خودشو زد به اون راه و نخواست دوست شه 

دیشب زنگ زدم بهش به جای اینکه من ناراحت باشم دست پیشم گرفت پس نیفته قهر کرده امروز اصلا بهم پیام نداد درحالی که آنلاین بود 

حالا بنظرتون من برم پیویش سلام کنم؟یا صبر کنم کم کم رابطتمون کم رنگ شده و کلا کات کنیم 

شما بگید

کاربری دست دو نفره🩷

ن پیام نده دیوونه ای چون فهمیده تویی خواسته خودشو پاک نشون بده بدرد ادامه دادن نمیخوره کات کن بره 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن پیام نده دیوونه ای چون فهمیده تویی خواسته خودشو پاک نشون بده بدرد ادامه دادن نمیخوره کات کن بره

هم دلم پیششه هم نمی‌خواستم که اینطوری شه🥲

راه دیگه نداره؟

مرا سوزاند و از من دوری کرد تا نسوزد

کاربری دست دو نفره🩷

بنظرتون من حق نداشتم که امتحانش کنم؟اخه دوستش دارم نمیخوام کات شه

چقدر وقته با همین 

رابطتون لانگه یا نه 

قصدتون چیه 

رابطه هم دارین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هم دلم پیششه هم نمی‌خواستم که اینطوری شه🥲راه دیگه نداره؟مرا سوزاند و از من دوری کرد تا نسوزد

الان مردا ب زنای دسته گلشون  خیانت میکنن شما ک دیگه هنو ازدواج هم نکردین و رلین توقع داشتی پا نده  از هر صدتا مرد یکیش خوب باشه خیلیه  ببین میتونی با این کارش کنار بیای یا ن چون مردا هیچوقت خودشون رو ملامت نمیکنن  

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

الان مردا ب زنای دسته گلشون خیانت میکنن شما ک دیگه هنو ازدواج هم نکردین و رلین توقع داشتی پا نده ا ...

سلام عزیزم خوبی؟

الان توی اینستا برام پست فرستاده سلام کرده الان چیکار کنمم؟

کاربری دست دو نفره🩷

سلام عزیزم خوبی؟الان توی اینستا برام پست فرستاده سلام کرده الان چیکار کنمم؟

سلام ممنون تو خوبی گرچه با این موضوع  فک نکنم خوب باشی  جواب نده  فعلا خوب فک کن  قصدت باهاش جدیه؟