2777
2789
عنوان

سوتین بدون بند چی بخرم

240 بازدید | 10 پست

اولین باره میخوام لباسی که بالاش بازه بپوشم و خود لباس کاپ نداره و برا همین باید سوتین بدون بند بگیرم ولی نمیدونم چه مدلیش و بگیرم 

لباسم یقه قایقی هست 

دوتا مدل دیدم که یکی پروانه ای بود و یکی هم چسبی بود ولی پروانه ای نبود 

ایا تجربه استفاده داشتین؟ 

کدوم و بگیرم

ترجیحا بدون فوم باشه و حجم نده 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سوتین اسفنجی از زیر ب لباسم دوختم با دست اینقدر قشنگ وایساد البته اگه سینه هات افتادگی نداره جوا ...

اخه من نمیتونم اسفنجی بپوشم خیلی بزرگ میشه و خوب دیده نمیشه

من نیم تنه خریده بودم بند نداشت

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید
از همون هایی که تو دیجی__کالا هست و بند از بالا نداره و از پشت تا جلو یکراسته؟

والا دیجی کالا ندیدم ولی کلا یک دسته جلوش خیلیی کم اسفنج داشت من کل شهرو گشتم میتونی ازین چسب لیفت استفاده کنی کخ عروسا استفاده میکنن

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید