2777
2789
عنوان

یکی رو 19 میشم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 44 پست
خب همین دیگه چه فرقی دارع شما زیر بیست خوشتون نمیاد و نمراتتون خوبهمفهوم حرفم نمره هاتون بود نه فکر ...

بنظرم ادمی که تلاش میکنه چ ابتدایی چ دانشگاه اگه نمرش در حد تلاشش نباشه خب معلومه کهناراحت و درگیر میشه 

ی سریا سال ب سال کتاب باز نمیکنن و ایناممعلومه با نمره قبولی خیلی خوشحال میشن 

بنظرم ادمی که تلاش میکنه چ ابتدایی چ دانشگاه اگه نمرش در حد تلاشش نباشه خب معلومه کهناراحت و درگیر م ...

دقیقا..

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه ی سریا راست گفتم من خودمم با معدل بیست رفتم دبیرستان تو دبیسرتانم شاگرد اول میشم ولی معدلم‌ب ...

۲۰ نبوده و خوب بوده

مهم اینه درگیر اینکه پاس بشی یا نه نباشی

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

حالا من که الان راهنمایی هستم و درگیر اینطور نمره هام بهم میگن دبیرستان دعا میکنی فقط پاس شیولی ببین ...

هر صد تا یکی دو نفر خوشگللم حالا در اون حد 10 11 هم افت نمیکنه آدم ها

ولی خب اونی که همیشه 20 میشه خب 17 اینا میشه

دوازدهم که دیگه بدتر

بعدشم شما از الان اینجور میکنی

تا دبیرستان شاید زده شی  به خاطر استرس و اینا

چرا انقد نگرانی 

شما نهایت تلاشتو کردی و نتیجه تلاشت و گرفتی

رها باش

هر صد تا یکی دو نفر خوشگللم حالا در اون حد 10 11 هم افت نمیکنه آدم هاولی خب اونی که همیشه 20 میشه خب ...

چشم همشهری😂

واقعا تبریزی هستی؟؟

بنظرم ادمی که تلاش میکنه چ ابتدایی چ دانشگاه اگه نمرش در حد تلاشش نباشه خب معلومه کهناراحت و درگیر م ...

الان حرف ما گرفتن نمره ی پایین نبود 

من گفتم که برای یک دبیرستانی ۲۰ شدن در همه ی درسا خیلی مشکله 

من نگفتم معدلم پایین شده گفتم ۲۰ نشده .

این دوستمون داره خودش رو برای چیزی اذیت میکنه که ارزش نداره 

از الان شل بگیرم دبیرستان چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟اینا همه پایه هستن اگه اینا رو بلد نباشم و نمره خوب ...

عزیزم من خودم دانشگاه نمونه درس خوندم جزو برترین مدرسه کل شهرمون بودم دانشگاه هم دولتی رشته ای که میخواستم قبول شدم 

ولی دبیرستان یدفعه شل کردم با اینکه راهنمایی خیلی میخوندم پس اصلا ربطی نداره دوما نصف درسا اصلا پیش نیاز شون داخله راهنمایی نیس