2777
2789
عنوان

یکی رو 19 میشم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 44 پست
بگو ک دبیرستانی نیستی تا من سر خودمو نکوبیدم تو دیوار

ولی دبیرستان هم همین آش و همین کاسس

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمره برگه رو هرگز تغییر نمیدن ولی مستمررو ممکنه 

ی چیز بگم 

من ابتدایی این مدلی بودم

راهنماییم همینطور 

دبیرستانم همون بودم 

و جالبتر اینکه الان خودم معلمم و دانشگاهم میرم 

همچنان دانشگاهم همینم 

امروز ی استاد نوزده داده رفته رو مخم 😐

نمره برگه رو هرگز تغییر نمیدن ولی مستمررو ممکنه ی چیز بگم من ابتدایی این مدلی بودمراهنماییم همینطور ...

حالا من که الان راهنمایی هستم و درگیر اینطور نمره هام بهم میگن دبیرستان دعا میکنی فقط پاس شی

ولی ببینین دوستان همه اینطور نیستن ایشون الان دانشجوعه ولی بازم درگیر نمرس

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

خب چون دوازدهمی هستم و همه ی درسام رو ۲۰ نشدم و نمیشم

اگه بخونی چرا نشه؟

البته شایدم میخونی اما مفید نمیخونی

حالا من که الان راهنمایی هستم و درگیر اینطور نمره هام بهم میگن دبیرستان دعا میکنی فقط پاس شیولی ببین ...

نه من درگیر نمره نیستم 

عین شما نمیشم فکر کنم براش و ناراحت کنم خودمو و ذره لی زرام ارزش نداره 

ولی زیر بیست خوشم نمیاد 

به چه دردی میخوره نمره بالا اونم داخله راهنمایی من خودم همیشه فقط دو تا ۱۹ داشتم ولی الان هیچ جا به ...

از الان شل بگیرم دبیرستان چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟اینا همه پایه هستن اگه اینا رو بلد نباشم و نمره خوب نگیرم قطعا دبیرستان بدبختم...

و اینکه تاثیر داره خیلی ام داره من بخوام برم نمونه دولتی باید نمراتم خوب باشه

به چه دردی میخوره نمره بالا اونم داخله راهنمایی من خودم همیشه فقط دو تا ۱۹ داشتم ولی الان هیچ جا به ...

والا 

من خودمم معلمم انقدر درسخون بودما الان به ملت میگم مهم نباشه براشون 

یادش بخیر 

کلاس هفتم همه نمراتم 20 بود غیر انگلیسی مامانمو کشون کشون بردم مدرسه دبیرمون رو راضی کنه که معدلم 20 بشه

کلاس نهمم دینی رو گند زدم سرکلاس اینقد گریه کردم تا دبیرمون کلافه شد دوباره ازم امتحان گرفت

معدل هفتم تا نهمم 20 بود الانم گذاشتم در کوزه آبشو میخورم

خودتو ناراحت نکن ارزشی نداره هرچند فعلا متوجه نمیشی 

میشه 

نه من درگیر نمره نیستم عین شما نمیشم فکر کنم براش و ناراحت کنم خودمو و ذره لی زرام ارزش نداره ولی زی ...

خب همین دیگه چه فرقی دارع شما زیر بیست خوشتون نمیاد و نمراتتون خوبه

مفهوم حرفم نمره هاتون بود نه فکر کردن درباره نمراتتون