2777
2789
عنوان

نگاهش خیرس

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 38 پست
دیروز تو مطب دقیقا یه دختر یه جوری به من زل زد من نگاهمو‌دزدیدم😐😐من با هیچکس نمیتونم چشم تو چشم حر ...

ینی مشکل از منه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خدا کنه نه هیربازی باشه نگاهش نه به عنوان کراش🥺😭

منم بدم میومذ دوران دانشگاه کسی روم کراش بود چون حرف و حدیث درس میکردن مثلا جرئت نمی‌کردی دیگ از کنارشون رد سی فرداش همه میگفتن باهمن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشگل نه😶‍🌫️😂ولی خدایی خوبن از همه لحاظ فقط اگه هیزبازیشونو کنار بزارن

کدوم دانشگاهی😂

شانس هم نداشتم اینجا هم

هیز هم چون بچه تشریف دارن از دبیرستان که همش پسر بودن اومدن دانشگاه که دختر هم هستن براشون عجیبه طفلیا

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

منم بدم میومذ دوران دانشگاه کسی روم کراش بود چون حرف و حدیث درس میکردن مثلا جرئت نمی‌کردی دیگ از کنا ...

😭😭میترسم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

کدوم دانشگاهی😂شانس هم نداشتم اینجا همهیز هم چون بچه تشریف دارن از دبیرستان که همش پسر بودن اومدن دا ...

والا همشون از من بزرگترن🥺🤣من کوچکترین عضو کلاسم 

دانشگاه نیمه دولتی ام

چند سالشونه مگه 😂

از ۲۰ساله داریم به بالا😁