2777
2789
عنوان

مادرشوهر حسودم دعوا به پا کرد

247 بازدید | 9 پست

شوخی کردم در حد دعوا نیست😂

ولی مادر شوهرم خیلی حسوده میخواد تمام توجه برا خودش باشه

روز مادر یه لباس خریدم براش و زنگ زدم تبریک گفتم چون عقدیم 

شهرستانم نتونستم برم

برا پدر شوهرم امروز یه عکس سه نفره شون با پدرم و همسرم گذاشتم و زیرش بهشون تبریک گفتم و نوشتم سه تا تکیه گاه در زندگی من 

انتظار داشتم ببینه مادر شوهرم خیلی خوشحال بشه یا خاله همسرم یه ریپلای بزنه 😐فقط سین کرد مادر شوهرم انگار نه انگار

حالا میگه برا روز مادر واسه من استوری نزاشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکارا نکن دیگه

برا چی

فقط برا همسرم کادو گرفتم اونم قراره سه هفته دیگه ببینمش گفتم یه استوری واسه سه تا شون بزارم حداقل کادو نگرفتم 

آدم مگه به شوهر خودش و بچش حسودی میکنه اخه

برای پدر شوهرت استوری گذاشتی ، مادرشوهرت خیلییی خوشحال بشه ؟ به خاله شوهرت چه ربطی داره ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برا چیفقط برا همسرم کادو گرفتم اونم قراره سه هفته دیگه ببینمش گفتم یه استوری واسه سه تا شون بزارم حد ...

زنگ بزن بهشون تبریک بگو

استوری گذاشتن جالب نیست

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برای پدر شوهرت استوری گذاشتی ، مادرشوهرت خیلییی خوشحال بشه ؟ به خاله شوهرت چه ربطی داره ؟

منظورم اینه هیچ کدوم شون لایک نکردن

اخه با خاله شوهرم صمیمی هستن

یعنی بدشون اومده؟😐🫠

تازه برادر شوهرم ریپلای کرد چرا منو نزاشتی ۱۴ سالشه

منظورم اینه هیچ کدوم شون لایک نکردناخه با خاله شوهرم صمیمی هستنیعنی بدشون اومده؟😐🫠تازه برادر شوهرم ...

ببین این اینستا سمه برای رابطه خانوادگی . کلا یا پیج نداشته باش یا هیچ فامیلی توش نباشه وگرنه دائم دلخوری پیش میاد که چرا برای فلان مناسبت استوری نذاشتی ؟ چرا فلان جمله رو نوشتی به کی تیکه زدی ؟  چرا فلان جا رفتین ما نبودیم ؟ چرا فلان وسیله رو خریدین عکس گذاشتین ؟ یا خودت فکر میکنی چرا برای فلان فامیل پست گذاشتن برای من نذاشتن ؟ یعنی یه نکته مثبت نداره ، فقط دلخوری و دعوا و حرف و حدیث درست میشه ازش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم