2777
2789
عنوان

خواهرم ب مامانم فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا الان ک خواهرم زنگ زد بهم گفت از تپش قلب نمیدونم چطوری دارم تایپ میکنم. انقد ناراحتم واس مامان ب ...

بابا چرا اینجوری هستی انگار خیلی بی اعتماد به نفسی 

بندازش بیرونننن من جات حرصم گرفت یعنی چی آخه اینا هم دیدن شما چیزی نمیگن خب معلومه رو میوفتن اینکه قهر کنن هزار برابر بهتره تا مامانت و خواهرت انقدر سختی بکشن صدرصد الان مامانت خیلی واسش دختره کنکوریش ناراحته

_
بابا چرا اینجوری هستی انگار خیلی بی اعتماد به نفسی بندازش بیرونننن من جات حرصم گرفت یعنی چی آخه اینا ...

مامانم انقد ناراحته داره دق میکنه. از ی طرف میگه دستم نمک نداره اینو از مرگ برگردوندم باز میگه عرضه نداری جمع کنی. از ی طرف خواهرم کنکوریه خونه مثل عروسی شلوغه. بخدا از دست اینا داریم روانی میشیم. ۴ سال قهر بودن تازه آشتی کردن میترسیم جیزی بگیم باز بزن ۴سال نیان

اره خیلی پروعه. ۴ سال قهر بودن تازه آشتی کردن . خواهرم مریض شد شوهرش بعد ۴سال قهر اورد خونه مامانم ک ...

بهش بگو مرتیکه جاکش عوضی 

خیلی بی عرضه ای من اگه یکی به مادرم حرف بزنه عمه ش رو میارم جلو چشش

خواهرم مریضی اعصاب گرفته نمیتونه بچهاشو جمع کنه

خوب خواهرت مریضی اعصاب داره دست خودش نیست اگه حرفی زده 

و بهتره  اگه خیلی مریضه یا به تیمارستان یا بیمارستان بخش اعصاب مراحعه کنه و بستری بشه اگه نیاز به بسنری نداره خونه خودش درمانشو ادامه بده

بهش بگو مرتیکه جاکش عوضی خیلی بی عرضه ای من اگه یکی به مادرم حرف بزنه عمه ش رو میارم جلو چشش

من خبر نداشتم الان خواهرم زنگ زد تعریف کرد. ساعت ۸ میرم خونه مامانم برای روزپدر. موندم چطوری اینا رو بشورم پهن کنم بخدا دارم میترکم از عصبانیت

مامانم انقد ناراحته داره دق میکنه. از ی طرف میگه دستم نمک نداره اینو از مرگ برگردوندم باز میگه عرضه ...

اصلا درگ نمیکنم چرا حاضری انقدر سختی بکشین فقط واسه اینکه دو تا  پرو تو خونتون باشن 

خواهرتم بفرس یه جا بره کتابخونه نزدیک خونتون اگه هست صبح تا شب همونجا بخونه چون شما که فقط میگین قهر میکنن 

_
خوب خواهرت مریضی اعصاب داره دست خودش نیست اگه حرفی زده و بهتره اگه خیلی مریضه یا به تیمارستان یا بی ...

وقتی شوهرش بعد ۴سال اوردش خونه مامانم، تشنج میکرد غش میکرد یه حالی داشت ک نگو. مامانم مثل دسته گل جمع کردش .حالا گفته تو عرضه نداری منو جمع کنی میرم مادرشوهرم جمعم کنه😤

الان حالش خیلی بهتره نمیدونم چرا نمیره خونش. هرچی میگیم بابا این بدبخت کنکور داره.میگه اگه آدم بخواد درس بخونه تو شلوغی هم میتونه بخونه

اصلا درگ نمیکنم چرا حاضری انقدر سختی بکشین فقط واسه اینکه دو تا پرو تو خونتون باشن خواهرتم بفرس یه ...

امشب میرم جرشون میدم .من قاطی کنم تمومه😤 

وامونده روستا کتابخونه هم نداره ها

چی بگم بهشون ک هم ناراحت نشن هم برن دیگه نیان

چیزی از ماجرا دیشب نگو که نگن چه خبر کشه خواهرتون که اونو فقط ضایع میکنی 

از خواهرت بپرس کی میخوای بری حالتم که ماشالله بهتره

بعدم بگو مریم مثلا امتحان داره کنکور 

باید تو سکوت باشه 

اگرم میخوای خودت تنهابمونی قدمت سرچشم بچه هاتو شوهرتو بفرست یا خونتون یا خونه مادرشوهرت