2777
2789
عنوان

بچه ها😂😂😂😂😂😂😂😂

156 بازدید | 20 پست

یه چیزی یادم افتاد بیاین تعریف کنم😭😂

من قرار بود با دوستم برم بیرون بعد ظهرش مامانم گفت بیار عکسشو ببینم دوستت بزرگ شده یانه  منم پروفایلشو واکردم حواسم نبود دستم خورد زنگ زدم بهش😭😭😭😭داشتیم پشت سرش غیبت میکردیم با مامانم میگفتیم که طرف اینهمه میره ورزش هیکلش زیاد جالب نیست و دوستم شنید ابرومون رفت  ولی به رو  خودش نیوورد

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه رو صفحه نمیوفته ،صدا بوق خیلی‌ ضعیف میاد ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه میشه رو صفحه نمیوفته ،صدا بوق خیلی‌ ضعیف میاد ک

از تلگرام بود نمیدونم اصلا صداش نمیومد بلند بلند حرف میزدیم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ینی چی وقتی زنگ میزنی معلوم میشه دیگه چطور قطع نکردی درجا

بابا از تل زنگ زدم نه زنگ معمولیی اون بالا  انداخته من متوجه نشدم 

بیچاره،حالا ما خوبه ورزش نمیکنیم ‌و اینیم😂

حداقلش حودمونو قانع میکنیم😂که ورزش نمیریم یریم خوب میشیم 😂

منم یه بار سر کانون زبان 

کلاس مجازی بود

یه مبحث سختی بود😂همههههه میترسیدن استاد صداشون بزنه 

یهو استاد منو صدا زد😶😶

منم با استرس جواب دادم نصفش درست بود نصفش غلط😶😂بعد که دیگه تموم شد حواسم نبود میکروفونم وصل هست 

یهو بلند گفتم 

خااااااااااک تو سرششششش کنن اخههههه کی اینجوری سوال میپرسهههه 

تیچر عقده ایییییییی 

وای یهو دیدم وصله😭😂😂از ترس دکمه خاموش لپ تاپم رو زدم درش رو بستم😂😂😂آبجیم میگفت چتههه چرا درش رو میبندی مگه میخواد از توی لپ تاپ بیاد بیرون بخورتت😂

🖤🖤

چه رفیق سمی هستی درمورد رفیقت اینجور حرف میزنی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

از تلگرام بود نمیدونم اصلا صداش نمیومد بلند بلند حرف میزدیم

بازم صدا بوق ضعیف میاد ک چطور متوجه نشدی وقتی دستت خورد بش

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

منم یه بار سر کانون زبان کلاس مجازی بودیه مبحث سختی بود😂همههههه میترسیدن استاد صداشون بزنه یهو استا ...

ایوای😂😂😂😂بعدش دوستات نگفتن واکنشش چیه؟

بازم صدا بوق ضعیف میاد ک چطور متوجه نشدی وقتی دستت خورد بش

اخه اصلا گوشی همزمان دست منو مامان بود الان متوجه نشدم و طرف شنیده میگی چیکار کنم؟😐