یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم با این طرز فکر امثال شما چرا بچه میارین فقط میتونم بگم بیچاره بچه های که مادرایی مثل شما دار ...
هیچوقت یک مادر رو اینطوری سرزنش نکن. اگر نمیتونید راهنمایی کنید حداقل دل نشکنید و نظر ندید. مادر فرزندشو دوس داره ولی طول میکشه هویت قبلشو پیدا کنه و برگرده ب زندگی قبل
هیچوقت یک مادر رو اینطوری سرزنش نکن. اگر نمیتونید راهنمایی کنید حداقل دل نشکنید و نظر ندید. مادر فرز ...
وا خانم چه سرزنشی چه کشکی خودمم مادر هستم یعنی چی دائم الچسبه شما هم لطفا زود جوگیر نشو
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج