2777
2789
عنوان

جلوگیری

211 بازدید | 24 پست

خانوماببخشین جلوگیری بادستگاه چجوریه ینی بایدرضایت همسرباشه؟من تازه زایمان کردم دوماهه وبچه نمیخوام فعلاتاچند سال دیگه ولی شوهرم جزجلوگیری طبیعی هیچیوقبول نداره فقط طبیعی جلوگیری داریم ولی من میترسم باردارشم چون قبلم همینجوری شدیهویی

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

با دستگاه نمیشه مطمعن شد عزیزم.. من خیلیا رو دیدم با دستگاه حامله شدن‌...

خودمم جرات ندارم بزارم چون میترسم حامله بشم. فقط قرص میخورم..😲

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من باوجود دستگاه باردارشد. قرص یاز بخور😊

قرص یازچیه عزیزم؟ینی چجوری بایدخورد وهمینجوری برم داروخونه میده بهم؟

حالا بهتون ميسازه قرص اخه بعضى ها حالشون بد ميشه حالت تهوع و سرگيجه و اخلاقشونم بد ميكنه 

من قبلاچن روزقرص خوردم ک دیرترپریودشم هرشب بالامیاوردم چون حالم.بدمیشه بااون قرصا

من قبلاچن روزقرص خوردم ک دیرترپریودشم هرشب بالامیاوردم چون حالم.بدمیشه بااون قرصا

اره به منم نميسازه يعنى ميمردم و زنده ميشدم خيلى بد بود اگه بهت نميسازه قرص نخور 

به من نمیسازه اصلا دوس ندارم دوباره حامله شم وزایمان وااای خدا

خب یه قرص دیگه رو امتحان کن اما دستگاه اصلا امن نیست 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خب یه قرص دیگه رو امتحان کن اما دستگاه اصلا امن نیست 

مگه به جزال دی قرصایه دیگه ام هست؟اسماشوبگین اگه میدونین

مگه به جزال دی قرصایه دیگه ام هست؟اسماشوبگین اگه میدونین

فقط یاز میدونم و تری فازیک و یاسمین..‌