2777
2789
عنوان

َشغل وکالت⁉️

105 بازدید | 10 پست

من علاقه زیادی به وکالت دارم و ارادمم جدیه برا این قضیه 

اینکه اگه ازاد برم میتونم دفتر برا خودم بزنم یا نه؟

و اینکه ازمونش درچه حده؟

برا من دولتی و ازاد فرقی نمیکنه 

چون یکی از همکارای اجیم خواجه نصیر درس خونده برا ازاد کردن مدرکش 11۴ میل پول خواستن 

به هرحال باید هزینه رو بدم

خانوم مهندس مملکت هستم😍 دعا میکنین ب خواسته هام برسم؟!

بله عزیزم،دانشگاه آزاد بعداز مدرک لیسانس آزمون وکالت میدی درصورت قبولی دوسال کارآموزی وکالت،آزمونش سخته

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بخوای ایران بمونی نیازی نیس پول آزاد کردن مدرک بدی من هم مقطع کارشناسی هم ارشد دانشگاه دولتی بودم برا آزمون وکالت همون گواهی موقت کافیه نیازی به داشتن مدرک اصلی نیس اون فقط برا مهاحرت از ایرانه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم پیام نور درس میخونم رشته حقوق راستش از لحاظ تدریس استادها که مشکلی ندارم چون هم تدریس میکنن هم رفع اشکال میکنن هم سوالا رو پاسخ میدن راضی ام برای منم فرقی نکرد 

ولی میگن وکالت اشباع شده 

حقوق خیلی مشاغل دیگه ای جز وکالت داره

منم پیام نور درس میخونم رشته حقوق راستش از لحاظ تدریس استادها که مشکلی ندارم چون هم تدریس میکنن هم ر ...

بله منم شنیدم اشباع شده از راهنماییتون ممنونم عزیز🤍

شما اول باید هشت تا نه ترم بگذرونید که میشه حدود چهار سال سختی های درس دانشگاه ترم ها تازه که تموم کردین چهارساله تون باید آزمون وکالت بدین جهت وکیل آزمونش هم باید یکسال تا سه سال خونده بشه برنامه ریزی روزانه شش تا هشت ساعت بعدم که آزمون تون قبول شدین دوره کاراموزی تا سه سال داره بعد همه این مراحل هاگذروندین بعد پروانه وکالت تون میدن همه این ها باید درنظر بگیرین 

بله عزیزم،دانشگاه آزاد بعداز مدرک لیسانس آزمون وکالت میدی درصورت قبولی دوسال کارآموزی وکالت،آزمونش س ...

مچکرم از راهنماییتون🫶🏾

بله منم شنیدم اشباع شده از راهنماییتون ممنونم عزیز🤍

خواهش میکنم بستگی به علاقه خودت هم داره 

ولی مشاغل دیگه ای هم داره میتونی توی تعزیرات کار کنی یا اینکه فقط به عنوان یه کارمند دادگستری کار کنی یا مشاوره خانوادگی تو دادگاه یا شورای حل اختلاف 

حتی تو نظام و به خصوص تو شرکت هم میشه استخدام شد 

شما اول باید هشت تا نه ترم بگذرونید که میشه حدود چهار سال سختی های درس دانشگاه ترم ها تازه که تموم ک ...

سلام شماره وکالت یا همون پروانه رو بلافاصله بعد از قبولی در ازمون وکالت میدن؟ کارآموزی دقیقا چندساله؟ بعد از اختبار بازم کاراموزی هست؟