یکی از دوستانم که منو می شناسه بهم گفت یکی هست دنبال یه خانمی که بهش اعتماد کنه می گرده که از بچه اش مراقبت کنه از صبح چی بشه تا عصر. هزینه هم میده. حالا نطرت چیه تو رو بهش معرفی کنم؟ راستش خیلی کم تاپیک میذارم شاید منو به اون صورت نشناسید از اونجایی که دوساله بچهدار نشدم میگم شاید این نشونه خوبی باشه به آبروی این بچه خدا یه نگاهی به من بندازه از اون طرف تمام روز تنهام شب تا شب همسرم از سر کار میاد حالاااااا نظر شماهااااا چیهههه؟ هنوز جوابش رو ندادم بهش گفتم باید با همسرم مشورت کنم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.