سلام من یه گوشی j۷ دارم که دست سوم یبار ماله صاحب اصلیش بوده ۲ سال دست خودش ۴ سال هم دست داداشم بوده بعد به من داد الانم ۳ سال دسته خودمه اگه خوب بود عوض نمیکردم ولی دیگه خیلی هنگ میکنه باتریش هم خوب نیس به خوانوادم گفتم گوشی بخرم همش میگن پول نداریم بابام خیلی دعوام کرد گفت من ۱۰ میلیون از کجا بیارم الان گفت ۵ میلی میده ما بقیش قسطی اما خیلی ناراحتن منم ناراحتم عذاب وجدان گرفتم به نظرتون تقصیر منه والاه اگه خوب بود نمیخواستم گوشی هم برای درس میخام فیلم اموزشو پی دی اف کمک درسی اینا
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نداشته باشه هم دلیل نمیشه واسه نیاز منطقیش که حق هم داره خودشو اذیت کنه عذاب وجدان بگیره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم