2777
2789
عنوان

وایییی

140 بازدید | 17 پست

خانوما دخترم 4 سالشه الان داشتم موهاشو شونه میکردم اتفاقی چشمم به یه حشره خورد اول فکر کردم شاید اشغال وقتی برداشتم دیدیم شپش 😭😭😭😭موهاش هم بلنده تا جای کمرش نمیزاره کوناه کنم چیکار کنم راهنمایی کنید برای اولین باره 😭😭😭از اون موقعه ملی گریه کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هول نشو.. ملافه تشکو بالشتش و بنداز تو یه قابلمه با سرکه بجوشون... سرشم سس مایونز فراوان بزن ببند برا سه چهارساعت بعد با سرکه بشور... کلاه ملاه هرجی داره باید بجوشونی.. برس و اینا هم سرکه بزنی... دستکم یک هفته شدیدا مراقبت کنی

ببرش دکتر براش شامپو مبنویسه با شونه ریز شونه کن از ته خودتونم باید شامپو رو بزنید تمام رخت خوابارو با اب داغ بشورید و اتو کنید لباس هاشو مقنعه و ... اگر مدرسه میره اطلاع بدین چون یکی داشته که ازش گرفته درمان نکنه باز میگیره ازش اتو مو هم میکشتشون

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ببرش دکتر براش شامپو مبنویسه با شونه ریز شونه کن از ته خودتونم باید شامپو رو بزنید تمام رخت خوابارو ...

مدرسه نمیره عزیزم رو بالشتی هار و همرو با آب داغ شستم روتختی رو هم نم کردم بشورم تختسو هم با اتو  و حوله خیس اتو کشیدم 

مدرسه نمیره عزیزم رو بالشتی هار و همرو با آب داغ شستم روتختی رو هم نم کردم بشورم تختسو هم با اتو و ...

از یکی گرفته شاید هم بازی ای کسی حالا مهم نیست تا یه هفته مراقبت کنید و اتو کنید دکترم برید شامپو میده از بین میرن ولی سرخود نرید داروخانه بخرید چون دوز داره بهتون نمیدن باید دکتر بنویسه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

عزیزم نترس.دختر منم گرفت از مهدکودک.فقط برو داروخونه بهت محلول و شامپو میده.شونه هم تو همون محلول داره.طرز استفادشم بهت میگن.من یه هفته ای تمومش کردم شپش موهاشو.کوتاهم نکردم.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی