2789
عنوان

معتکفین 🦋❤️

39 بازدید | 3 پست

سلام سلام❤️

التماس دعا لطفا خیلی برام دعا کنید که ایندفعه بتونم ادامه بدهم چله های ترک گنامو وانجام کارهای نیک وخوبمو🦋❤️

ان شاالله منم دعاگوتون هستم..

وسایلتون آماده کردید؟😁

چیا برمی دارید؟📦⁉️

بهتون کارت دادن یا یک کد پیگیری؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من یک دست لباس که می پوشم یک دستم بر میدارم...🙃

لیوان وبشقاب وچاقو هم بر می دارم..

همراه باشانه وکش وکلیپس

همراه با یارهای همیشگی کتاب‌های درسی🥴🥴🥴😂

شناسنامه باید ببریم؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من یک دست لباس که می پوشم یک دستم بر میدارم...🙃لیوان وبشقاب وچاقو هم بر می دارم..همراه باشانه وکش و ...

من و دوستام از طرف مدرسه میریم بشقابو کجا میشورین؟ اصلا با چی؟ 😂

بعد از من‌ کسی تکرار من نخواهد شد! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و دوستام از طرف مدرسه میریم بشقابو کجا میشورین؟ اصلا با چی؟ 😂

منم با دوستام میرم..

معمولا برای میوه می بریم چون برای عذا خودشون می  دهند

آشپزخونه کوچیک داره داخل مسجد